dilluns, 12 de desembre del 2011

Màxima de 15ºC i mínima de 3ºC. El sol torna del Pont de vacances i ho fa a mig gas. Desconeixem si ha estat esquiant, comprant o vivint del rotllo ... però la qüestió és que ha fet fora la boira. Alguna nuvolada passejant per l'impuls del Cerç es deixava veure per un cel amb dubtes. Tenim entrenament de nou. Aquesta vegada una mica de varietat per descongestionar cabòries i poder complir amb el deure. 22'14'' per l'exterior del tartà a ritme de 5'19''/km amb: Solo i el "nen". 4,18 kms a una mitja de 133ppm en un escalfament agraït davant els 7ºC. Treball d'escales per donar volum a l'apartat de força. Uns exercicis formats per 3 sèries sense descans amb 10' totals. Aquí la cosa picava i tots tres hem coincidit amb el mal de potes per aquelles grades. Tanquem rutina amb exercicis de tècnica per una gespa tova amb 12'49'' totals i fer uns 2,16 kms amunt i avall, sense deixar de banda uns progressius amb seny i eliminar lactat. La foto d'avui per l'esperat Papa Noel més contorsionista del terme!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'hem baixat a la teulada de dalt... Es que l'any passat en lo fum del fumeral ho va passar molt magre i mos demanave mascareta anti-gasos o mos portave a magistratura de treball lo tio...
Anna, Aixa, Jordi i Sisco

Albi ha dit...

Quin crack! És autèntic, ja el trobavem a faltar. Això de passar per aquella costa i veure la teulada buida ... no ho païa massa.