divendres, 16 de desembre del 2011


Màxima de 18ºC i mínima d'1ºC. La primera geladeta de la temporada ja és aquí. Tenim el parabrises glaçat i una capa fineta de blancor per damunt la barca.  Tot sembla ser, que segons les raconades, el fred ha tingut més presència. Aquestes corrents d'aire misterioses, aquestes raconades més protegides ... la qüestió és que les primeres "escarches" ja són presents. Tenim un matí amb dubtes. Els núvols van trencant tonalitats nítides d'un cel blau. El Cerç aprofita el moment per entrar-hi i fer neteja. Al migdia ja tenim sol i fins i tot amb temperatures agradables. Al tard el vent puja la seva intensitat i a partir d'aquest moment ... el fenomen és molest amb ganes. Una jornada més que divertida i entretinguda. Tenim el famós dinar de Nadal amb tot el personal de l'empresa. Aprofitem per fer un Torneig de Paddel i d'aquesta forma fer lloc a l'estomac. Les rialles van corrent a diferent ritme que la qualitat exhibida. És tracta de passar-ho bé i no fer-nos mal. Finalment ho aconseguim i directes a taula que la Dolors ens espera. Al tard i per mala consciència ... ens desplacem a Ascó. Tenim entrenament i no podem perdre detall. 30'10'' pel Barranc de la Peixera per fer 5,54 kms totals a ritme de 5'27''/km amb 144 ppm i gràcies.  Uf, que malament!!!  Tenim una guerra interna de canelons, estofat de vedella, paella, xurrasco i ... no poden posar-se d'acord. Decidim tancar la paradeta i fer cap a la dutxa. Sopar amb un grapat d'atletes i així fem "cupo". Quin ritme, quines sèries gastronòmiques ... ens oblidem de règims i tornem a caure a la "ratera". Demà mirarem d'arreglar-ho. No? Artistes! Aquí teniu les millors fotos del matí. Marxem al llit més tous de l'habitual i no precissament ... pel ritme de les gambades. 


2 comentaris:

Robert ha dit...

la última foto ere abans o despues del dinar?? es que veig a pau s'apalanque molt a jordi i tu semble que també te preparos pero te surt una ma per darrere en altres intencions, espero que fos després del sopar perquè si ja vau entrar així millor que no ficos fotos de després...

Albi ha dit...

Ja tardava en contestar l'Espartà! Aquí no val perdre detall que després t'ho subratllent en vermell. Tanta feina que tens i estàs en tot Robert!