dissabte, 25 d’abril del 2009

Ja portem 4 (pollets al niu)!


Avui hem matinat i tot. Acostumats al rellotge biològic, a les 9:00h ja sobravem dins al llit. Moment per esmorzar i fer cap al Mas, per dedicar un temps a les tasques agrícoles. A la tarda feines domèstiques que van acumulant-se i més val fer-les per no haver de sentir-ho 80 cops al dia. D'activitat física un running ràpid per asfalt, carretera de Riba-roja i la temuda pujada de casa Pitoi, format per dues parts: 1a part: 6 kms en un temps de 23'30'' a ritme de 3'55''/km amb 165 ppm de mitja i 179 ppm de màxima. Pas per kms; 4'12'', 3'41'', 3'53'', 3'53'', 3'55'' i 3'47''. La 2a part: 3,03 kms en un temps de 13'32'' a ritme de 4'28''/km amb 171 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Total: 9,03 kms en 37'2'' a ritme de 4'6''/km amb 167 ppm de mitja. Bones sensacions, molt més soportables que els 5 kms del passat dimarts amb Trepa. Encara hi havia alguna cosa més per posar, però millor aquest protocol, ja que encara tinc les cames lleugerament carregades de la bici d'ahir. Ara toca veure el Barça a Mestalla i demà motos, F-1, Godó i esperant rebre noticies de Trepa per Elx a la Mig Ironman. Al tard ha nascut el 4art pollet de cigonya del niu de la depuradora. Caldrà seguir els propers dies l'actualitat, ja que malauradament l'index de mortalitat d'aquests ocells, en període de pollets és molt i molt alt. Avui posem una foto de la última Cursa que vaig anar a Paüls amb Pantani. Quin parell!!!

4 comentaris:

Txinot ha dit...

Fanàtics runners: mireu el link http://riki-ricardoabad.blogspot.com/

joan ha dit...

k tirmpos akellos !!! MAL DE POTES nomè de recordar-ho !!!

Albi ha dit...

Tú mal de potes mamó? Encara recordo el meu debut a Paüls ... sort de l'ATS que portava empenyen per darrera i pregant al nostre senyor per la meva salut. Pensava que estava a la guerra... La segona vegada, ja era una altra història, però recordo que vas anar cansat de l'entrenament del dia anterior. Bons moments Pantani!

Anònim ha dit...

Pitoi:
Perdó per no agrair-vos les enhorabones anteriors but era utside de la net...
Ja m'he possat al dia de tots i vec que seguiu igual.. menos mal que hi ha gent que no camvia ( o si ho fà es per millorar...)
Ala dw!!!