diumenge, 18 de juliol del 2010

Benvingudes Agulletes!

Quin començament de dia! Una matinada per Castellons, amb aquella Garbinada suau que posava el benestar al cos. La taula és plena de menjar, possiblement algú esperava a Obèlix i mira per on... no aparèix. Aquest "cheff" no ha fet curt, precissament, i farts com a romans, recuperem aquelles calories perdudes. Cal anar al "sobre". Tenim el personal cansat i amb ganes de fer un monòleg amb un coixí que ens espera. La canalla, ja anat caient lentament. Un mal de "potes" guapo en ganes i uns badalls de Record Guinnes. Diana de nou! Màxima de 33ºC i mìnima de 22ºC, poc vent i bon sol. Agulletes fins a les celles (era d'esperar) i aquell estat de satisfacció d'haver gaudit d'una nova Trifesta. Rematem el dia pel Poli. Soltant cames dins la piscina, però sense allargar braçades. Un descans o un ZERO! Avui i com aquell que llepa els dits després de menjar cargols ... encara romandra el regust de la nostra festa. La foto d'avui; pertany a la millor de tot el reportatge nocturn: El Cheff amb la mirada atenta i sense perdre detall de les evolucions del mestre. Salut per tothom i l'any vinent més!!!

5 comentaris:

joan ha dit...

cada any menjeu menos ! es nota k no voleu perdre la forma ! ;) al final farem 4 boqueronets i un tall de cansalda i prou !

Anònim ha dit...

Tens raó Joan, estem una mica amariconats!!! ja,ja,ja!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Ojo! que després tindrem problemes amb les anèmies!!!

Anònim ha dit...

POLLO
NO HO DIRÀS PER MI, QUINES SARDINES !!!!!!ENKRA ESTIC TIP!!

Albi ha dit...

Ostic Pollo! Et vas fotre un "barco" sencer de sardines. Segurament quan anaves en cotxe cap al curro, vas beure't l'aigua del radiador.