dissabte, 24 de juliol del 2010

Satisfacció personal pel nou format de 24h de tennis!

A les 2:00h, 8:00h, 12:00h i 16:00h. aquest han estat els horais dels respectius encontres de Tennis i Paddel de la jornada d'avui dissabte. Amb una climatologia més que perfecta i fins i tot "fresca" la passada nit. Unes 24h com les d'abans o millor dit: com a mai. Amb molta més participació de partits (3 pistes i un padell, tenen molt a dir). Amb un servei per l'organització inmillorable. I amb una presència de públic en general de 5 estrelles. Veure petits i grans amb aquells edredons tapats per les grades. Sentir i visualitzar com arranca el nou dia amb la claror i frescor del matí. Cares de son, reflectin cansanci generalitzat. Crits de germanor amenitzats per xusclades d'aquells caragols que Anna sap fabricar. l'Aixa ens cobra, el Pau està en tot i Pitoi dirigint l'obra per posar l'ordre a l'event. Que més pot demanar-se? Que l'any vinent, tornem a rememorar l'acte de la mateixa manera que aquesta!!! Enhorabona pel personal del sector tennístic i fins la propera. Màxima de 34ºC i mínima de 16ºC, una mica de vent, però poca cosa. La nit és mig plena. La lluna dona llum i calma. Un moment per anar a buscar roba neta a casa i posar l'ull per la finestra. La 3a pista és en marxa. Aquell resplendor dels focus enlluernen el paissatge de la nit. Feia molts anys no recordava aquell cúmul de llum desplegada. Ja tocava amics! Ja tocava!!! La foto per algú que ha patit molt i molt per no perdre el mailloi i el Tour.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es tot un honor que un dels Blocs mes seguits pel sector esportiu ens dediqui tant d'espai!!! No hi ha dubte que aixó s'està fent Molt Gran, peró també crec que no està deixant de ser el de sempre; la gent del poble (i alguns amics de fora) fent esport plegats i construint rel·lacions que consoliden un teixit social molt necessitat de Bones Sensacions.
El Club Tennis Flix agraeix molt sincerament a tots els participants l'important esforç que han representat aquestes 24 h.
S'han jugat 104!!! partits GRACIES!!

Anònim ha dit...

POLLO
Moltes felicitats i moltes gracies al CLUB TENNIS FLIX!!! per crear aquest ambient sanot i saludable que tant ens agrada a tots aquells q'estem enamorats del l'esport.
ENHORABONA!!!!I QUE NO PARI LA XALERA RAQUETERA!!!!
CONGRATULATIONS PITOI!!!

Albi ha dit...

Un honor!!! Una obligació Sisco. Difícilment trobarem activitats com aquesta on tothom marxa content a casa. No existeixen les picabaralles i els insults a l'àrbitre. Sembla ser que no van existir lesions importants de cap dels tennistes. Potser algun que altre empatx de cargols, però tot benigne. 104 partits!!! Més que al Godó ... Salut pel tennis i força "piloteigos" compartits presi!!!