dijous, 9 de desembre del 2010

A la jefa ... se li veu el plumero!

Ja tornem a ser! Després rebenta que: italians, francesos i altres posin en dubte el tema doping dels esportistes de renom fora de les seves fronteres. Vam començar amb allò del Perico Delgado i Indurain. Finalment no va ser res. Per 2.006 l'Operación Puerto amb aquell metge fora de sèrie anomenat Eufemiano Fuentes d'on Valverde va sortir mal parat. No fa gaire ens trobem amb l'Operación Grial on Paquillo surt com a figura visible. L'Alberto Contador se li "atraganta" un bistec i feina rei per aclarir una resolució. I ara la: "Jefa", fins avui, la millor atleta espanyola de tots els temps. Operación Galgo, amb un bon grapat de gent detinguda i amb la mateixa atleta "cantant" a comissaria per trobar material dopant a casa seva. Sembla ser; per traficar amb sustancies dopants. Quins trons! I això que era la representant dels atletes de la federació. Sincerament, he perdut la confiança amb el joc net que desprent qualssevol "crack". Vec que el doping està per damunt de l'antidopatge. Un fet evident, ja que hi ha molts més esportistes sense "enganxar" que els detinguts. I després ens diuem allò de tolerància 0! Au va home!!! El Mister, l'Antonio Cànovas, ja ens va alertà del que vindria. Segons ell, encara queden uns quants que no trigaran gaire en sortir pels diaris ( i no precissament per alguna marca en forma de record). Les lesions sospitoses aniran apareixen i el Lissavetzky sortirà més per la Tv que la Belen Esteban. Prefereixo les metodologies de Pantani i la seva autodidacta cultura esportiva. Aquelles pedalades de Ramonet sense renunciar a fer allò que li agrada, sacrificant-se per fer cap a la Quebranta. Admiro com la màquina de tragar Nocilla i sense dormir pot fer la seva millor marca personal d'una Mitja amb un Carajillo de Marie abans de sortir. No canvio la ideologia de Pitoi a l'hora de fer una Marató o sortir a disputar una final de tennis amb una sola cama. Veure gent com: Xavvv, Robert i Ñoño carregats de feina fins les celles i encara amb temperament de posar-se a còrrer i lluitar contra ells mateixos. La vida de monjo de Pollo on despullat literalment, mostra la seva silueta grega a la fauna de Sebes en els seus run's a tot sol. O els benjamins dels Pau's amb aquella inocència de joves i seguint les pautes dels curtits matxacant-se com a ningú. Això és esport xavals ... la resta i tot allò dels diaris i revistes ... qui ho sap?
Tenim màxima de 14ºC i mínima de 8ºC, gens de vent, plujim a mitja tarda i nuvolades. Les bombes de calor van fent rodatges suaus. Després de les sèries de la setmana passada (amb aqueles gelades), anaven a pinyó; ara toca el torn del descans. Jornada de pagés i al tard entrenament complert amb precaucions. Faig cap a Mòra amb Trepa i ens deixem caure pel Gimnàs i piscina. Treball de culturista i dedicat a Pollo, com no podia ser d'una altra manera. Exercicis de braços, pit i espatlles. Banc d'abdominals i directes a la piscina. 600 mtrs i gràcies. Avui video dels Smiths i amb la veu del Mikel Erentxun ...



 
  

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La Palentina ens ha desplomat el poc que confiavem ...

Txinot ha dit...

Tens tota la raó germanet!!!

Anònim ha dit...

POLLO
Com està el pati company?viska l'espot saludable!
Culebrinet si fas ferro et sortiran bultos al cuerpo, així m'agrade.ja parlem!!!

Robert ha dit...

no hi ha un pam de net!!!
sort dels populars... (encara q n'hi ha alguns q també li foten jojojooj això ja és lo colmo!!!)

Albi ha dit...

Petit! I els Australians, com porten el dopatge? Mira que són supermàquines...
Pollo! Estic fet un culturista de primera. Amb prou feines podem rentar-nos el cap però estem vius.
Robert! Tú tranquil que solsament funcionem a cops de "massanes" de Cànovas. Ni Epo, ni sangs enriquerides. Un bon tall de xistorra i un carajillet per soltar gambades. La resta són mariconades!!!