diumenge, 25 de setembre del 2011

Màxima de 30ºC i mínima de 14ºC. Una mica més de sol, Garbinada i caloreta. Jornada per donar aire al "cuerpo". Portem unes quantes hores de vol i això es nota. També un constipat va trucant a la porta, tot i que de moment mirarem de mantenir-lo al marge. La festa va allargar-se fins la matinada. Aquella taula que mai acabava. Aquell cuiner de Champions i la Cheff d'Elena no perdent detall. Vam trobar a faltar a gent. Com sempre passa i que continuarà passant. Molt difícil això de quadricular horaris al gust de tothom. La Trifesta posa la cloenda a la temporada. Un període on personalment he pogut tenir el regust del debut d'una Tri. Aquell regal d'aniversari que mai oblidaré i que sempre agrairé. De bon matí he pensat amb Ferran. Aquest tros d'amic on darrerament hem compartit kms i kms tots plegats. Tenia una Triatló Olímpica a Calafell amb tota la "tralla" que porta durant les darreres hores. Quina màquina! Finisher amb 2h47'21''. Una més al sac i evidenciant el potencial d'aquest fruit de la Trifesta. Enhorabona noi!!! També he estat "xupant" Tv pel nou registre de la Marató en 2h3'38''. Marca inhumana i de ben segur que encara baixarà en qüestió d'un any i mig. Makau es carrega la marca de Gebreselassie i ocuparà el lloc mític de l'home més extraterrestre del món mundial.  

2 comentaris:

setball ha dit...

Ay quan t'agafo Ada!!! Mira que deixar-te l'estratosferic partit que ens ha oferit... Relleu o ensopegada de la incombustible Elena? Que opines?
Pitoi

Albi ha dit...

Home! No sabria que dir-te Sisco ... Per una part Elena sempre ha estat un referent dins l'esport femení de la Comarca. Jo era petit (encara ho soc ara) i la veia pel Poliesportiu amb la seva cinta al cap i destruint les defenses en forma de gol dins la pista d'Handbol. Aquest cognom Abelló té un compromís etern dins el conjunt de l'esport i com els grans artistes del gremí ... sempre son allí! L'altra part i en referent a Ada ... Partit impressionant d'una malalta del tennis. Ja tocava d'una vegada mostrar el potencial que té en forma continuada durant un partit. Crec que ho mereixia i més fent-ho davant aquest referent que segurament ho continuarà sent molt de temps.