dimecres, 14 de setembre del 2011

Màxima de 32ºC i mínima de 21ºC. Reiterem el mateix de sempre ... Sol, calor i Garbinada. Fins i tot és avorrit això de tanta calma i poca varietat climàtica. Com deia aquell vell: A Flix, tan sols tenim 3 estacions. Estiu, hivern i la de Renfe. I potser no anava faltat de raó. De les samarretes de tirants als abrics. Temp s al temps.  Anem acceptant prou bé els entrenaments de "pro" (ho dic per allò de l'atletisme... no precissament per la materia prima que ho practica!). Alguna ferideta al peu per culpa de les sabatilles de pista, però tot correcte. No massa temps per res. Una estona per Valletes per pelar ametlles i esperant les 22h per fer un Run amb la grupetta. Sota una lluna esplèndida i amb bona harmonia.
Pel que festeja per terres Alemanyes:
Hohe von 32 º C und einer Mindesttemperatur von 21 ° C. Wir bekräftigen die gleiche wie immer ... Sonne, Hitze und Garbinada. Auch das ist langweilig und nicht viel Auswahl in solchen ruhigem Wetter. Wie das alte Sprichwort: In Flix haben nur 3 Stationen. Sommer, Winter und Renfe. Und vielleicht war es auch nicht an der Vernunft. Von Shirts, um Hosenträger Mäntel. Temp ist an der Zeit. Wir akzeptieren auch die Ausbildung von "pro" (für das, was ich sage, auf die Leichtathletik ... nicht genau das Rohmaterial sie praktiziert!). Einige ferideta den Fuß, weil der Bodenplatten, aber alles in Ordnung. Nicht lange überhaupt. Vallet für eine Weile in der Hoffnung, peel Mandeln und 22h für einen Run mit grupetta. Unter einem herrlichen Mond und Harmonie.
Records de tota la grupetta Ferran!!!
Finalment amb Xavvv, Robert, Pau, Mèndez junior i un servidor: 10,58 kms per Sebes en 1h1'48'' a ritme de 5'50''/km amb 134 ppm de mitja. Moltíssima calor tractant-se de fer un run a la nit, on el vent era inexistent. Tertúlia distesa d'amics i tothom fent bondat com els monjos en quan a ritmes. Una bona suada i la feina feta fins demà. Artista! Aquí tens el teu tema:

2 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

Albi gracies per la traduccio , jejeje . Que vagi be els ultims entrenaments de la setmana , en uns dies ja estic en vosaltres soltant gambades. Salut i kms per tots.

Albi ha dit...

Hola Ferran! Ja pots preparat que per aquí els galgos estan nerviosos... Records de Sebes!