dimarts, 6 de setembre del 2011

Màxima de 32ºC i mínima de 16ºC. Vents canviants i sol durant la totalitat del dia. Aquesta frescor de bon matí ha estat captada en viu i directe. A les 7:00h del matí ja estavem en marxa per fer un run per Sebes. Ens ha pegat així i decidim doblar entrenament. 8,18 kms de terra en 43'36'' a ritme de 5'20''/km amb 141 ppm de mitja. A la tarda i després de plegar de la feina passem a buscar a Ferran. Tenim entrenament per Ascó amb el mister i la grupetta i no podem perdre detall. Un escalfament pel Barranc de la Peixera de 4,08 kms en 22'13'' a ritme de 5'27''/km amb 140 ppm de mitja. Estiraments i treball de sèries: 10x400 mtrs amb recuperació de 60' pel mateix tartà de l'estadi. Arranquem a ritme de 3'55''/km i fer treball de progressió (tot i que Mèndez "junior" ens feia anar una mica boixos), per posar final a 3'4''/km. Retorn a la calma d'uns minuts més i més estiraments. Un bon entrenament en companyia. No estem per tirar cohets; tot i que fot el "pego" veure un paio amb panxa pel tartà, ja ja ja. Tenim bessons i abductors pinxos i caldrà anar mimant el cos per no col·lapsar maquinària. Avui un video que vaig prometre. Pertany al grup americà del final dels 50 i principis del 60.  The Edsels amb un segell de música Doo Wop i amb el tema Rama Lama Ding Dong. Tambè hi ha una versió dels Rocky Sharpe & The Replays més actual dels anys 70 que posarem un altre dia. "Rastafari", aquí la tens!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Bon hàbit aquests del RUN pre-curro!!.Consell: peu a terra + 1té vermel+RUN+dutxa+esmorzar(avena+iogurt+beguda de soja+fruita)+ A CURRAR COM UN SENYOR!!!MOLTB CULEBRÍ!!!
PD: resultat Ametlla= 12é en 39'03dura dura!!!!

joan ha dit...

homeeeeeeeeeeee surto 30 xafant ous i a l'endema dobles entreno d run !!!!! no era per a tant home ! ;)

Txinot ha dit...

Ja, ja, ja Pollo! Després segur que ha caigut un bocadillo de xoriço!!!

Albi ha dit...

Uiiiii! Llom amb formatge i ketchup, patates i unes "aulives" de gerra made in albi. Pantani!!! La tri-festa ens espera, es nota.

Albi ha dit...

Pollo! On venen d'aquestes coses? Al Fornieles? Me penso que no!

Anònim ha dit...

POLLO
a joguines pujol!!!!