diumenge, 23 de desembre del 2012

A les 2:06h sonava el telèfon. Aquella mena de simfonia digitalitzada que desprent el mòbil per alertar un missatge. És Xavvv (Xavier Benet) que m'informava que plegava. Un dolor a un peu l'obligat a coixejar de mala manera. Ja era al poble, segurament cansat i fet pols per no poder haver dut a terme la seva aventura. També Pantani m'avisava acte seguit. Ell ha estat qui reemplaçava a Ferran a Ginestar per acompanyar a l'element de mil batalles. Tota una llàstima Xavvv! Però més val una retirada a temps que de vegades és una gran victòria.   
Màxima de 17ºC i mínima de 4ºC. Una matinada mig desvetllada pensant que en qualsevol moment podiem rebre noticies. Voltes i voltes pel llit fins aquest missatge. No ha estat possible! Una lesió ha obligat a posar peu a terra i carregar aquella il-lusió a un maleter del cotxe després d'uns 90 kms. Però no cal dramatitzar. Estic més que convençut que hi tornarà i aquest cop ... no caldrà obrir el maleter fins tornar a casa. Xavvv! Ha estat un plaer vetllar per tu.

El dia s'aixeca amb boira matinal espesa i dura. Sort que a mida que avança la jornada s'esfuma ràpidament i ens deixa un dia purament de primavera. Tenim dinar de companys atlètics. Una llàstima no poder estar amb ells per fer 4 pedalades i corre una mica. Però si que acudim a la part més important. Aquesta paella de cinc estrelles que ens regala un bon dia.

1 comentari:

Xavvv ha dit...

Gracies companys pel suport!!
pero no ha pogut ser, encara avui vaig coixo aixi que va ser la millor opció . amb aquelles condicions no valia la pena continuar .

MERCY CRACKS per tot .