divendres, 21 de desembre del 2012

Màxima de 19ºC i mínima de 7ºC. Una mena d'aire calent voltava pel terme a primeres hores del dia. La sensació era entranya fins i tot. Un Desembre a portes de Nadal i una bonança climàtica una mica surrealista. El sol apareix en una jornada amb vent entrant pel curs del riu. El Cerç ja és aquí advertint d'un canvi de temps en breu. Una jornada de "locos" a nivell laboral. Vespra de festes origina tal rebombori i cal deixar-ho tot adreçat. El ZERO torna a caure de nou dins l'apartat de l'activitat física. No empitjorem, però tampoc progressem com voldriem. Aquestes molèsties persisteixen novament i la consciencia posar la resta per evitar mals majors. Sort dels cracks dels atletes que de vegada en quan ens "obliguen" a seguir els seus ritmes, tot i ser fora d'un tartà i lluny del Barranc. Avui un video del acústic dels mestres The Cure. Close To Me, el tema d'aquesta banda referent.









2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàs fet un xaval puta! Quin goig fotiu tots tres per aquella carpa. Sempre poses Glamour amb la teva visita, on darrerament estàs desaparegut. Una abraçada Albi!

Lo del imperdible.

Albi ha dit...

Ja ja ja! Diu Àlex que festejo amb una Alemanya que es diu Jana i que és molt peluda. Deu ser això que darrerament no surto massa. Me porte a ratlla! Sort que ahir la tenia de viatge ... Records fenòmeno!!!