divendres, 24 d’abril del 2009

Avui una Cervélo com a company per la Bianchi

Quina llàstima! Durant la setmana ens ha acompanyat un temps amb sol, poca fred i gens de pluja. De vegades i al tard, el vent típic de les contrades banyades per l'Ebre; El Cerç. I ara, precissament ara, que encetem el cap de setmana, rebem un canvi radical de la meteo. Quins trons! Tots els compis que romandren atens a tatxar els dies com aquells d'un cautiveri dins una presó amb la finalitat de rebre el "finde" esperat i desitjat. Uf! Si ja costa entrenar i motivar-se ... amb aquest temps: doble feina. Els Ramón, Pantani, Pau, Bull, Pollo i els de la llarga (Pitoi, Trepa i Ñoño). Gairebé tothom amb el seu peculiar seguiment d' entrenament amb finalitats diverses. Pantani, Pollo i Ñoño amb la Mig Iroman del Maresme d'aquí un meset, Pau amb els Monegros amb la MTB, Ramón la Quebrantahuesos i Trepa marxa demà direcció Elx per competir a la prova triatlètica del Diumenge. Uns per carreteres, els altres per via aigua ... sí sí. Avui Ñoño ha fet el debut amb el seu flamant vestit de Neopreno al mar amb l'artiste de Trepa. Deu ni do el debut! Un servidor a fet rodar la Bianchi per estirar cames. Pollo ha estat el company de tertulia ciclista. El mestre, el Sr. dels llibres i els teoremes, la biblia de la meteologia de que cal fer i no fer-ho mai ... Amb la seva Cervélo de 4,5 estrelles (falten les llantes Xavi), hem pedalat fins Bovera i tornar al poble. Temps total d' 1h 15'19'' per fer els 33,51 kms a ritme de 26,7 kms /h amb 129 ppm de mitja i màxima de 166 ppm. La pujada a ritme de 24 kms/h amb 125 ppm i la baixada a ritme de 30,01 kms/h amb 133 ppm. Algún petit canvi de ritme a les costes properes a la localitat de les Garigues, però tot perfecte. He notat el treball de cames del running d'ahir, tot i que cardiovascularment he notat bon feeling amb la bici. Donarem les gràcies a Pollo per la seva paciència i els seus suggeriments (si no arriba a ser per ell ... pujo amb la roda aixecada fins Bovera). Ràpidament dutxa i cap a casa el mano i Emma per obrir una ampolla de bon cava. Avui fa anyets algú de la casa. Felicitats i per molts més. Posarem un video registrat el passat dimecres, on les cigonyes van donant color a l'ambient dels jardins de la depuradora. Ja són 3 els pollets nascuts i encara queden 2 ous. Impressionant treball del Mano amb el super material de la Reserva Natural de Sebes.

6 comentaris:

ñoño ha dit...

Lo d'avui casi que no val al pena dir-ho. 600 metres per la platja de l'arquitecte en la meua estimada Ampolla. Males sensacions casi vomito i millor q no continua.

Pau ha dit...

Ahir per la tarda entreno de cara a la setmana que ve a monegros. 80km de mtb. 3h52', desnivell acomulat de 1600m, avg 147ppm. Molt bones sensacions encara que m'he pasat una mica amb les rampes del principi. En definitiva bones sensacions per anar a rodar al desert dels monegros.

ñoño ha dit...

OK Pau estas que te sales.
Avui etapon amb Raimon Buera alias Carlos Sastre.
Flix- La Figuera-Garcia-Miravet-Pinell-Gandesa-Corbera-La Fatarella. 116 Km en 4h 30 aprox. a 135 ppm de mitja i hem sembla que a 26 km/h. mes content que unes pasques.

joan ha dit...

deixa de XUPAR roda d'una vegada, NO DRAFT BABY ! recorda-ho !! je,je,je...BON ENTRENO a pesar de tot !

Anònim ha dit...

POLLO
Cullons com apreta el personal.
CULEBRI!! competeix collons!!!avui he vist q'estas fet per això ho portes a la sang, ja saps xq t'ho dic.
PAU així m'agrada, tirades llargues,fotli canya que has de fer podium.
ÑOÑOMAN tranquil xl tema de nadar en outwater, abans de sortir tunejarem el neopreno en un motoret, ens taparem els ulls x no veure els especimens que pasen xsota i ens pendrem una viodramina,NO PATEIXIS!
PANTANI si el 24 maig fa vent jo no començofins que pari.
POLLO'S TRAINING
Dv.24/4/09-FLIX-
TARDE
1h:15'de bike xarrera amb nervibike CULEBRI.
1h gym força tren superior + força compensatòria tren inferior.
Ds.25/4/09 BIKE+TENIS+RUN
MATÍ
2h:15'bike, a les 8:45 ja estava rodant + transició ràpida dutxa+ cotxe+cap LLeida a vore eliminatòria copa federació tenis:CULLONS!CULLONS!CULLONS! NI MITJES MARATONS, NI TRIATLONS, NI IRONMANS, NI OSTIES, VISCA EL TENIS I VISCA SERBIA!QUIN TROS DE DONA LA IVANOVIC!
TARDE
12Km Run en 1h2', ritme imposible per Culebri.
VAI A VORE EL BARCELONA!VAGI BÉ!

Albi ha dit...

Ep! El tema Ñoñoamstromg son paraules majors. Ja surt amb els pro del poble i per terreny guapet amb certs kms. Un respecte per Ñoño hombre, que no estamos tan mal...
Pau, ja va agafant el ritmillo que el portarà a Monegros. Ell amb les tirades de MTB i a més avui, amb una etapa a la Fatarella amb l'incombustible Pitoi. Molt bé Pau!
Pantani a la seva linea, fotent clotxes a tots i plorant com una nena ... i després el dia que toca ens pot matar a tots. Aquest ja sap el que fa ja! Llàstima del temporal noi, de totes formes a Zarautz més del mateix, no crec que trobis plato plato.
Pollo a veure el tennis a Lleida ... o a les Serbies? Aquest quan entrena amb mi te dues feines. 1a, evidentment entrenar i la 2a riure i riure. S'ho passa pipa el paio. Ahir gairebé li complico la tarda per un barranc. Va anar d'un pel Xavi!!! Per cert Pollo, m'he creuat amb aquell ciclista d'ahir i ni bèstia noi!
Records a tots i Pantani la setmana que bé t'espero per fer una tiradeta, com a mínim fem cap a Hospitalet.