dimarts, 28 d’abril del 2009

Barça - Chelsea


Recordo aquells temps d'estudiant per aquestes dades. Partits finals de la Champions, Copa del rei, Final Four de Bàsquet, desenllaç de les lligues, tot tot tot ho teniem, justament, per dies d'exàmens. Els "monotemàtics" (aquells que ens xupavem per Tv, tot allò anomenat esport), sortiem escaldats per la situació. Estudiar o seguir les evolucions pel calaixó? Sort que les Olimpiades i Mundials no coincideixen!!! Avui, un d'aquells partits on posar temps al llibre havés perdut la partida. 0-0 i la setmana que ve tot igual. Així que després de 2 dies sense fer res de bó; tocar escalfar pel super-partit d'avui: 8,08 kms de la depuradora fins al creuament de l'ermita i tornar a baixar. Temps total de 32'18'' a ritme mig de 3'59''/km amb 165 ppm i 178 ppm de màxima. Pujada a 4'6'' de ritme i 157 ppm i baixada a 3'52" de ritme i 173 ppm. Parcials per km: 4'14'', 3'56'', 4'12'', 4'2'', 3'57'', 3'52'', 3'51'' i 3'49''. La pujada era una tesi de gestió per mira de no anar fundit a la baixada. Teniem el Ceç als últims kms, tot i no ser tant fort com a mitja tarda. Muscularment sense problemes, tot i tenir la sensació que falta alguna cosa més per donar a mitja cursa. Avui posarem un video dels runners més "fresquets" que he vist. Un bon anunci, si senyor!!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que paxa CULEBRI??!!on està la gent?
POLLO'S TRAINING-Dt.28/4/09
MATÍ-SANT ESTEVE-
3h D'ACTIVITAT
1h Swim progressiu de molt suau a suau, es noten les series d'ahir.
Transició ràpida.
1h20'Run: ritme suau xo com sempre xaquest territori, puja-baixa-puja-baixa....com diria Culebri: un bon treball muscular.
40' Força Tren Superior.
AVUI BON ENTRENO I DEMÀ DESCANS OBLIGAT XCURRO.
PD:Cada dia hem costa més entrenar per això del triatlón, VULL COMPE JÀ!!!

Albi ha dit...

Uf Pollo! La Police, els tenim a dues bandes. Un festa i recuperant-se d'Elx (bueno, això és un dir ...), l'altre fastigejat per la jornada de tot el dia. Segur que està creuat i tot. La resta en su linea. Que, has vist el Barça?