dilluns, 6 d’abril del 2009

D'aquí una 7mana: Ermita!


Aquest matí tocava diana, despertador sonant i amb prou feines trobem botó per aturar-lo. No tenim sol, però tampoc fa fred. Màxima de 16ºC i mínima de 10ºC. A partir del tard plujims de nou i un cel negre com el carbó. Ah mareee, quins dies de Setmana Santa ens esperen! Després dels kms d'ahir i les 4 jornades seguides avui donarem un respir a les potes. Dia laboral a tope i encara més tenint en compte sent dilluns. A la tarda he vist la Volta a Euskal Herria de ciclisme. Tot un clàssic, juntament amb el Tour de Flandes, que ahir vam gaudir com a locos. Cal reconèixer que no tinc equilibri d'afeccions entre la pràctica de la bici pròpiament i la passió que sento mirant-ho darrera la tele. Fotos del dia; moments del Tour de Flandes. Algú sap qui son? La tercera foto no té desperdici, un bon grapat remolcant la bici pel carril de vianants. Que dur!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La primera foto és Flecha (Rabobank)amb Gilbert (Fracaise du jeux) a roda. La segona és Van Petegen (Lotto) amb Weseman (T-Mobile) i Boonen (Quick step) a roda. La tercera foto és difícil ja que és dels anys 80, possiblement no són massa coneguts, però el de davant del Atala podrie ser Francesco Moser.
Ara endevina qui és l'anomim

Anònim ha dit...

Que dur es això de la bicicleta!!!!
POLLO'S TRAINING-FLIX-MORA-
Dll.6/4/09
MATÍ
TRANSICIÓ BIKE-RUN
1h50'Bike 52km i 50km "Course Navatte"(15km pujada cap a Bovera ritme suau+15km acoplat baixant a ritme compe, que no se quin es xo quede b+ 6km pujada a ritme mig+6km baixada acoplat ritme alt+4km pujada forts+4km baixada a tope)+transició a la Depuradora+38'carreca (20' pato marejat+18' de bones sensacions).
TARDE-MORA-
30'Swim a ritme mig.
Força Màxima tren superior + Treball de prevenció (Exercicis de neuropropiocepció facilitada de turmell, genoll i cadera + Fcompensatòria basada en contraccions iso-excèntriques d'isquiosurals i adductors.
AU PUES!!!FEINA FETA!!!
I ÑOÑO???QUE HA FET DE BO?

Anònim ha dit...

Flandes Albi, es diu Flandes !! ( Pais de Flandes, una pica en Flandes, etc...).

Colibri ha dit...

Com si t'hagués parit Trepa! A més solsament dubtava del temps en trigar a respondre. L'any vinent, ja pots enganyar a algú i fer gasto energètic pel damunt dels "adoquins" més autèntics del món ciclista. Ànims que l'Ironcat està esperant a l'Irontrepa!!!

Colibri ha dit...

Pollo! Quan llegueixo el teu planning penso en l'insignificant que arribo a ser dins aquest món. Jo ni escalfament, ni osties ... a córrer, córrer i córrer. Així vaig amb les sobrecàrregues i altres. Jo mentre's tú matxacaves a la Cervélo, jo fent series amb el Viking segant herba. I a la transcisió ... violació de Charly (aixó no ho posaves, puta!!!).