diumenge, 19 d’abril del 2009

Diumenge esportíssim!



Com m'agrada aquesta "calma"! Durant vint anys de la meva vida, vaig haver de respondre a les obligacions que comporta el fet de dirigir un equip de bàsquet. Dissabtes i Diumenges hipotecats per fer cap als partits amb tot aquell famós protocol de trucades, matinades i neguit-activitat-avantmatch. En aquests moments; els caps de setmana han fet un canvi radical. Puc fer cap a dinars familiars i arribar a l'hora. No tinc horaris ni obligacions majors. Puc fer allò que les marmotes més practiquen (encara ronquem ara!). I a més a més; no deixo esdeveniment esportiu interessant que s'emet per la Tv. Sen's dubte tot un luxe. Així que després de veure la F-1, anar a veure les màquines de MTB pel circuit de la Bassa i disfrutar de la final de Montecarlo de tennis ... Hem anat a fer el nostre "entreno". Sortida amb les Bianchi de Pau i la meva per fer 23,08 kms direcció Bovera (anar al límit i tornar). Temps total de 51'16'' a ritme mig de 27 kms/h amb 128 ppm de mitja i 171 ppm de màxima. Hem xalat com a nens. Pau m'ha fotut el primer palo a un tram de pujada i a partir d'aquest moment hem fet, fins i tot, relleus i algun canvi esbojarrat (Aquest jove està que molt i molt bé amb la bici. Molt sobrat i justet suava). Sense cap mena de dubte el meu millor dia al damunt una bici. Acte seguit, canvi de sabates i running de 7,05 kms per estirar cames. Circuit dur a collons; baixada Continental, pujada fàbrica-Aubal, carretera de Riba-roja, pujada de bomberos ... Temps total de 33'34'' a ritme mig de 4'45''/km amb 151 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. També val dir que hem enganxat a Pollo i Ñoñoamstromg entrenant com a locos i a bon ritme. La foto del dia, va de bicis. Xavier Jornet arribant a Meta per acabar en la 17a posició (bon paper del veí de Flix) i un parell de Bianchistes després de la sortida d'avui. Al company Mario, no he pogut veure'l per no arribar a l'hora. De totes formes, molt i molt de nivell per la Bassa amb aquests portentos físics.

7 comentaris:

Pau ha dit...

Osti tu! Semble el Team Bianchi. Lo de la carrera de BTT no te nom, quines maquines.

Anònim ha dit...

POLLO
Ja podem està contents, quin espectacle el d'ahir i avui a la bassa.
Bon temps,bon ambient, bona organització,cicuit inmillorable i atletes de supernivell, en definitiva, hem pogut gaudir d'un acte esportiu d'elit al nostre town dels que creen afició, i tot gràcies al CCFlix xqual demano un FORT APLAUDIMENT!!GRÀCIES!!
POLLO'S TRAINING-FLIX-
MATÍ
2h35'bike: Ales 9 del matí ja estava rodant amb unes sensacions molt bones, tot i la palisa d'ahir. Ales 11:35 transició ràpida bike-dutxa i cap a la bassa a veure les màquines.
TARDE
Objectiu 20 km a ritme de 5'; Ho he clavat, carretera de Bovera 10 cap amunt i 10 pabajo en 1h40'.
AIXÒ ES TOT AMICS!DEMÀ MÉS I MILLOR!
PD: 10nidó el ritme que portaven les Bianchis, quant m'he creuat amb ells m'han despentinat.MOLT BÉ KRAKS!!!

ñoño ha dit...

M'he trobat a colibri i li he dit que acabaria en 17 km, i al final han sigut 19 Km a 5' 20'' aprox. dma+. Per cert "algo passa con mery" per que " no me siento las piernas".

Xavvv. ha dit...

Quins entrenos que fot la peña!!!
Ja m'estic cagant per la trifesta aixo no sera una trifesta sera un triatlò amb totes les de la llei.I jo sense poder entrenar!!!

joan ha dit...

i el casco PAU ????????????????? KGON TOT !!!!!!!!!!

Albi ha dit...

Sou unes màquines. Ñoño! vaig veure't molt i molt bé. Bastant suelto i còmodo. A més ho vaig copçar molts metres abans de xerrar amb tú (pertant, encara no estaves en el paper de "chulejar"). Molt bé moble!!!
Xavvv! Jo tinc la sensació que ets d'aquells que amb molt poc ja carburen. No patixos per portar uns ritmes d'entrenaments com els d'aquesta secta ... a fí de comptes; per la Trifesta no podran ni els mitjons.
Pantani! Pau portava casc. Però el noi amb això del canvi de look i històries, cuida tots els detalls i prefereix sortir a la instantànea sense casc. Llàstima de tenir-te tan lluny, ja que necessita un parell de tirades llarges amb la Mtb per la preparació de Monegros i la teva ajuda havés estat total per ell.

Pau ha dit...

De preparacio poca es pot fer ja Albi. Nomes fer una tiradeta llargueta, per testar com estan les cames i sobretot la nova postura damunt la epic. Avui primera presa de contacte amb la potencia nova i bones sensacions. Els neumatics nous, molt mes rodadors.