diumenge, 12 d’abril del 2009

Ja tenim la Mona!


Ja fa molt de temps, tal dia com avui, tocava anar a buscar les mones. Per un cantó, feia cap al Perxis, per buscar la Mona de la padrina. I per una altra banda, allà on ara tenim la Pizzeria Vincent, feiem cua per adquirir l'altra (la del padrí). Després de molts i molts anys, com diu la dita: "Hi han tradicions que mai es perden" I per aquest motiu ... tocava anar a buscar aquest símbol dolç de la Pasqua. Ens hem llevat molt d'hora i veient el cel, ho hem vist tot clar! Avui toca irregularitat metereològica. Sol, nuvols i finalment plujims. Teòricament tenim sopar a l'ermita, tot i ahores d'ara la cosa pinta d'una altra manera. El dia ha passat de taula a taula. Dinar familiar i en acabar postres, a casa Pere i Cristina (tocava donar regal a Gemma ).A més i amb la companyia de l'expert del tema, hem vist la París-Roubaix (victòria per l'anterior vencedor, el belga Tom Boonen). Una cursa una mica accidentada (llàstima de Flecha), tot i no deixar de perdre expectacularitat la clàssica de les clàssiques. D'activitat física, tema aparcat. Avui he tingut el consol de parlar amb el personal participant a la cursa de les escales i tothom camina a l'estil pingüí. Sort que encara hem tingut el privilegi de poder apreciar l'exhibició dels armats i el trencament del cantir de la Samaritana aquest matí pel poble. La foto d'avui, és una imatge d' estranquis, on hem enganxat als armats "entrenant" l'escenografia de bon matí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO'S TRAINING
MATÍ-MORA D'EBRO-
Transició Swim-Bike
Bici al mondeo i cap a Mora:
45'Swim + 2h:15'bike Mora-Perelló-Mora. Tornant, un vent aspectacular,plat petit i pinyo gran xanar costavall, quina agoniaaa!!!
TARDE-FLIX GYM-
30'Run a ritme de 6' en cinta + Circuit de F-R tren superior (Dorsal-Trapeci-Deltoides-Bíceps)+ABD/LUMB+Streching.
I CAP A L'ERMITA!!!

Colibri ha dit...

Molt bé Pollo! No perdones ni un entreno. Jo hauré de posar la maquinària en moviment i concentrar-me una mica més amb la Bianchi. De totes formes, els bailoteos la nit de l'ermita, poden contar?

Anònim ha dit...

I tant que content els bailoteos, vas cumplir com un campeón, dislocacions de cadera, flexions i semiflexions de cames,tonificació dels bessons, treball excèntrics d'isquiosurals, propiocepció de genoll i turmells.....vas fer tot això sense saber-ho. Una bona sessió de tren inferior!!!