dilluns, 13 d’abril del 2009

La mona; al Mas d' Isidro


Segona edició de la Mona al Mas d'Isidro. Aquesta vegada, sense vent ni mosca negra. Temperatura de 15ºC, bon sol i una taula amb un menú extraordinariament inmillorable. De bon matí tocava fer el tom per la guardia. Tot correcte, malgrat le lleugera pluja d'ahir a la nit. Un cop carregat el "panda", hem pujat a Valletes, on la Mona ha estat la protagonista. Cert cansament generalitzat com a conseqüència de la vetllada d'aquesta matinada. Vam començar amb un sopar per un dels bancals de l'ermita i tot seguit vam pujar a la plaça. Música a tope, ambient per tots els colors (no vaig trobar massa gent) i un bon grapat de forasters. A fer nones a les 4:15h amb un soroll auditiu intern; que ni en temps del Parking. Finalment, l'ermita, no va estar passada per aigua ( un plujim mínim, però sense transcendència significativa). Al tard, trucada a Pau i partidet de tennis. Primer ofereix peixet i al partit m'he fot un cop de pala. Derrota, cansament i un mal gení que ens col.locarà al llit més plans que un plat. La foto del dia, un moment de l' àpat amb els parents a punt de cruspir-nos la Mona.

4 comentaris:

joan ha dit...

tu no erets un runner !!! me despisto uns dies i ja t'he llegit amb excuses de mal pagador deixant entreveure una disminució dels entrenos i parlant de poca compe...POCA ??? però si no n'has fet ni una macho !!! fes el favor d'arribar com a mínim a la MITJA DE SARAGOSSA que vas dir que aniríes...Una mica de serietat home !!!

Anònim ha dit...

Òstia culebri!!!com t'aprete el de Zarautz!!
Epp!la taula del más sembla que s'allargat, 10nido quin tibri.
Ahir, després de soportar la pressió dels companys x perdre els papers com sempre,vaig gestionar la nit de l'ermita com mai fins ara, ni una gota d'alcohol, uns bailoteos saludables i a les 4:30h a fer nones.

POLLO'S TRAINING
MATÍ-PER PUERTOURRACO/CIUDAD SIN LEY/FIGOLANDIA....
1h Run x fer 12Km amb solet agradable xo amb un xl de vent.

Després paella aspectacular de amb Serra's family, 2 sardanes i cap a casa.

Colibri ha dit...

Com trobava a faltar a Pantani! Ja fotent polèmica al negoci, com a ell li agrada. Ja està bé, ja, tot i que de moment estic més que saturat. Mirant kms i ritmes, gairebé tot és compe i més tenint present que és la meva segona temporada de la meva vida fent esport de forma regular tant de temps (7 mesos). I per a Pollo ... ens té descol.locats a tots. A l'ermita era un home desconegut. Gairebé semblava un monjo i en quan a motivació... però si entrenes el dia de l'ermita MAMÓ!!! Espavil i a doblegar bieles rubiales.

eva_yam ha dit...

eisssssssssssss Albi!! sóc la eva (germana de flori)!! no sabia que també tenies bloc!!
felicitats!! veig que te'l curres!!
et seguiré llegint!!
un petonàssssssss