dimarts, 7 d’abril del 2009

La pluja ens té dominats!


Portem tot el dia plovent i aixó pinta igual. Uns 24 ltrs/m2 a les 20:30h, gens de fred, tot i començar a estar tips d'aigua. Avui, teòricament tocava córrer, tot i que la motivació no és precisament la més adient. No hi ha voluntat per posar-te les bambes i anar xop al 1er minut. En canvi Pau, un rider de 5 estrelles, li ha faltat temps per trucar-me i dir que marxava a donar un tomb amb la MTB. Quina moral! Segons ¨meteocat¨, demà toca sol i l'altre també... que fem? Creure o no creure. Saps que passa? Que els acollonits dels meteomens, estan condicionats per allò que pronostiquen. Vacançes a tiro, l'hosteleria esmolant caixes, sector coster i de muntanya fent càbales... No us cregueu re de re. Qui va ser el pinxo, en anomenar que avui la pluja podia ser abundant? Ningú! ni Picó, ni Molina, ni Ramírez, ni Mauri ni Manolo el del Bombo; NINGÚ. No, si Isidro (mun pare), ja ho va dir el Diumenge veient el F-1. Plou allí dalt? (Malasia, saps!). Au pues per aquí aigua la setmana que ve. Quin avorriment! La foto, un grupet d'atletes sota les condicions atmosfèriques més adverses pel meu gust (moralment, clar!).

5 comentaris:

Pau ha dit...

Osti tu aixo si que acavara sent el meteoblog, pero t'as deixat la minima i la maxima d'avui. He acavat de fang i aigua fins a les celles. 25km pero en les cames derrotades, que los que surten en aquestes fangades ja saben el que cosata avançar i mes amb el neumatic del darrere casi llis.

Salut!

Colibri ha dit...

Ja vaig veure les rodes l'altre dia, però vaig passar de dir-te res (no sigo cosa, que hi havia algún motiu per portar-les en aquest estat). Si Pau, si, falta la màxima i la mínima, però per ser tú: 14 de max. i 8,5 de mínima. Estic tant avorrit per el tema aigua, que fins i tot estic mig aigualit. Haviem quedat amb Trepa per anar a fer el circuit de les escales a les 22:00h (pendre les mides amb Gps i comptar-les), però ... encara plou! Salut, kms i bon temps Pau!

Anònim ha dit...

Culebriii com es note que vens del baloncesto, si t'haguessis esquinçat els turmells xls estadis de futbol com: Bot, Gandesa, Perelló, Rasquera..., sota la pluja, neu, amb boira, amb un fred de collons i amb calça curta;ara sortiries a runejar sense cap problema.
ànims!!

Anònim ha dit...

POLLO'S TRAINING-FLIX-MORA
Dt. 7/4/09
MATÍ-MORA-
Treball Regeneratiu
Capacitat Aeròbica
30'el·líptica+10'rem
TARDE
Pesotes+abd+lumb

*Teoricament tocava Swim, xo el dia anterior l'aigua estava tant gelada, que m'ha fet mandra remullar-me, i com que encara no tinc neopreno, he preferit la el·líptica.

Colibri ha dit...

Ah mare amb aquest futboliste! Tú no saps que ja tinc una edat? Saps que quan jugava a "baloncesto", solsament hi havia 3 pavellons a la lliga? Tortosa, Valls i Vila-seca. Que durant tot el dia estava tirat a una pista de les escoles amb aigua, gel i altres irregularitats (aquella pista era com el menjador de casa meva). Recordo a muns pares cridant o xiulant per reclamar-nos a taula. Ah! i també dir-te que vaig jugar més al futbol que al bàsquet amb els Alberich, Samper, Cespedes, Borrás, Torres, etc... amb pluja, neu o amb Tsunamis. Però, l'expliació està en l'evolució. M'he fet un "còmodo". Abans la pluja era temps desitjat i ara el sol cobreix aquest canvi. Abans no em costava gens fer les coses i anar aquí i allà sense respir. Ara fer cap a Lleida és un món. Jo que era un Tom Sawyer del barri. Tot el dia pel carrer, i amb molta més de fred que ara. Preguntar al chino, ell t'ho pot explicar si la culpa és del "baloncesto". Per cert! Mira si soc vell ... que mai vaig jugar al pavelló tenint fitxa federativa. Quan el vam inagura, ja estava jubilat!!!