dissabte, 11 d’abril del 2009

Per fí el moment; La volta amb bici de Bull !!!


Com tenim la meteo! Recordo aquells vint-i-pico dies de sol sense pausa i no fa gaire de tot aixó ... Ahir; processó suspesa, avui caramelles amb paraigues i demà i l'altre ... ja veurem que passa per aquells bancals de l'ermita. Aquest matí, hem fet una volta amb Charly pel "monte". Unes contrades força negades d'aigua, on les aromes d'arbustos i arbres deixen un sentor intens. Avui tots els colors; pluja, sol i aire. Màxima de 15ºC i mínima de 6ºC. A la tarda, dins un món de dubtes, impulsat pel temps, hem fet la sortida pendent de bici. Bull amb la seva Massi ha mostrat als compis, la relitat d'un somni o una "odisea" (segons com podeu interpretar-ho). Una "grupetta" de 5 ciclistes hem format un paquet per donar la benvinguda a la joia més esperada de l'Era Moderna. Allí teniem als Ramón, Laia, Bull, Albi i Mariano. Volteta del poble fins al límit (foto del moment) i baixada fins a casa. Total: 21,76 kms en 1h 2' 15'' a ritme mig de 21 kms/h amb 107 ppm de mitja i 157 ppm de màxima. Hem notat cames carregades, i també la inactivitat de 2 mesos sense pujar al damunt la Bianchi. Típics palos d'un i l'altre, però amb finalitat de disbauxa per treure una rialla a l'etapa. De totes formes: Benvingut al club Jame's!!!

3 comentaris:

Albi ha dit...

Deu ni do quin "pelotón"! Tres colombians, un belga-armari i una australiana. L'Astana ja tremola socis. Per cert, vols dir que ha fet bé de comprar-se una Massi ( jo optava més aviat per una Messi). Records cracks!

Anònim ha dit...

POLLO
Òstia!!Sou uns kraks, heu desafiat a la pluja ieu triomfat com la cocacola (jo no m'he atrevit), la veritat es que feieu molt goig tots 5. Quant m'he topat amb vosaltres he vist un Bull molt eufòric fotant un palo tipo sastre,no podeu amb ell.
POLLO'S TRAINING
MATÍ-MORA D'EBRO-
1h10'Swim amb canvis de ritme i exercicis de peus lfinal de la sessió.Sensacions de -a+ bones.
TARDE-FLIX TOWN-
2h30'Transició bike-run:
1h amb la cabra al rodillo de ÑOÑOMAN+ transició ràpida+ he començat a runejar a la cuina de casa, una volta xl menjador i cap al km7 C/Bovera i tornar,total 1h30' xfer 19km600m.
Pd: La carretera de l'Ermita semblaven les rambles, moltes cares conegudes i desconegudes que ja anaven a montar el camp base, xdisfrutar d'una de les millors festes del nostre town, si lapluja ho permet.

Colibri ha dit...

Ostic Pollo! Així m'agrada, sense perdre pistonada. De totes formes ja parlarem del tema cursa de les escales ... L'any vinent si te saltes la cursa... te tallo els ous!!!