dimecres, 8 d’abril del 2009

Trote nocturn!


Després de gairebé un dia sencer de pluja, ens aixequem amb un cel més prometedor. La matinada ha estat marcada per l'aigua (13 ltrs/m2) de precipitació, però a mig matí els nuvols escampaven la boira. A la tarda, shopping per Lleida i ràpidament cap al poble per veure el Barça-Bayer. Recital del joc blaugrana i enfront els "Kaisers". Encara queda un partit i ja ho veurem! A la nit, he fet un running amb Trepa per donar una volta al circuit de les escales. Estic com a cansadot i no hi ha "alma" per continuar amb entrenaments exigents. Hem aprofitat per pendre les mides del circuit, tot i que el Gps a l'interior dels carrerons estrets no és gens fiable cent per cent. Uns 22' el temps en fer una volta i mitja de 158 ppm. Sensacions d'agonia, tot i tenir present un sopar recent. Trepa s'ha marcat una volta més, però jo he passat de mostrar-li totes les cartes, ja ja ja. És broma! Tot perfecte, malgrat bufar molt escales amunt. Potser faig massa plà i pocs canvis de ritme en el conjunt d'entrenaments. Personalment, un circuit exigent i tècnic, on la varietat d'escales et posa a tope per anar amb els 5 sentits. La foto d'avui; un colibri cansat i cansat... gairebé com ara!

5 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Colibri el circuit es el mateix de l'any passat o s'ha caviat algun tros de recorregut? Ai mare si patirem , aixo de no poder entrenar gens i voler fer alguna cursa no pot ser gaire prometedor. Que hi farem , enguany em toca ballar amb la fea i patir alla on vagui a correr.

Colibri ha dit...

Ostic Xavvv, estàs viu! Vaig parlar amb la teva dona i ja va comentar-me que vas a tope de feina. No pots entrenar i amb prou feines pots anar alguna cursa. El recorregut és gairebé igual a l'edició anterior. Uns 4 kms per volta, però dur a collons. Agonia a tope!!!

Anònim ha dit...

Que pase?sou uns privilegiats!teniu estudiada escala x escala, així no tenim res a fer!
POLLO'S TRAINING-GO TO CHALLENGE
Dc.8/4/09
DESCANS ABSOLUT
Avui toca currar, que també va bé.

Anònim ha dit...

Pues Gemma ahir va fer 3 voltes al circuit sense cansar-se......jijijij.
Jo si tot va bé tb la faré, la cursa dels craks eh? Haviam si guanyo algun dineret com l'any passat!!!
Xo e de dir q no+ en pensar-hi ja me fan mal les cames!!!!
I esta nit a fer les creus a l'springflix!!!Besitos!!

Colibri ha dit...

Molt bé màquina Serraaaaaa! Demà a tope, mira de gestionar la cursa i al final poses la 6a i el Kers si fa falta. Dinar bé Gemma,molt bé cal menjar per fer tombs per aquest circuit. Nos vemos!