dimecres, 1 d’abril del 2009

Uff! 3 dies sense lligam les bambes


Un cop més, i ja portem 3, 3 maleïdes jornades sense anar a trotar. Tot esdevé per problemes laborals. Uns entrebancs, que s'han allargat més del compte o molt més del que voldriem. Però millor ara, que per Setmana Santa. La part positiva; el fet de donar-li un respir al "cuerpo" (bessons, abductors i peus) i també l'evolució de la feina a la depuradora. La meteo d'avui, ha estat com la dels darrers dies. Nuvols, pluja (5ltrs/m2), un sol tímid al tard i una frescoreta primaveral (mínima de 6ºC i màxima de 14ºC). Hem aprofitat per posar-nos al dia dels Pantani, Ramón i Chaquet (tots tres, a tope, "en su linea"). On últimament ens tenen abandonats ... ja ja ja. Pantani posant-se de peus directament per arrancar amb la part més exigent de la preparació i combatre els seus objectius de la temporada (possible finisher d'Ironman). Ramón, s'haurà de carregar les piles i fer voltar les bieles per enmagatzenar kms, després d'un temps de tourist( la Quebranta, l'està esperant). I Chaquet, fa 3 trimestres que no fot re de bó (té agulletes per jugar amb la Wii aquesta i poca cosa més). Au pues, demà i si tot gira com toca: RUNNING!!! La foto; Un trio estival per un llit de Zarautz en acte de "salamenta". Ens estimem massa!!!

5 comentaris:

Txinot ha dit...

Òstia quina quadrilla!!! Lo que fan els pintxitos, els zuritos i el patxaran!!!

Colibri ha dit...

I tant! Vos ho sap millor que ningú! Ke li pregunton al teu pit ...

POLLO ha dit...

Òstia noi!!quins remembers!!mestic fotent kxondo miran la instantanea del dia, S'HAURIE DE REPETIR.
A OTRA COSA:Senyor culebri, com ja et vai dir no se quin dia, a partir d'ara utilitzaré el teu bloc com a diari esportiu, així hem tindràs controlat jaq ultimament jo sol hem descontrolo.
Després de 3 setmanes de desconnection triatlètica, unes quantes pesotes i 4kg+ de magre a sobre, tormen al patiment.
ANEM AL GRÀ:
OBJECTIU HALF CHALLENGE 24MAIG
*POLLO'S TRAINNING:(30març-5Abril)
-Dll(30/3/09)FLIX-
Matí:1h30' bike suau 45km-Tarda:45' Força Tren superior + 30' run cinta suau.
-Dt(31/4/09)BARNA-
Matí:1h20'Swim ritme suau+1h Run cinta progressiu+Força compensatòria.
-Dc(1/4/09)BARNA-
Matí:3h d'activitat
1h Swim sensations+1h run puja i baixa sota la pluja de Sant Esteve de Sesrovires (el poble tot molt guapet+ ben xop i satisfet cap a la sala fitness i allí 1h estatic bike 30'(10'ritme suau+10'ritme mig+10'ritme suau+ 2x(5'ritme mig+5'ritme mig fort+2' atrancat+1'suau+2'atrancat.
DEMÀ MÉS I MILLORRR!

POLLO ha dit...

PERDONA KRAK XO ME CREUAT XQ ESTAVA FENT 3 COSES ALHORA ADVOCATS, JUTGES I ALGUN CACO, SE M'HAN DESCAPAR TOTS. EL TEMA ES QUE EL DC (1/4/09)VA TOCAR DESCANS I L'ACTIVITAT DE 3H L'HE FET AVUI DJ(2/4/09).
SALUDOOOOOSSSSSS I ABRAÇADESSS!!!

Colibri ha dit...

Collons quins entrenament Pollo! Però el córrer no cal anar fent el Pi. Tant i tant braços me tens acollonit. Que no decaiga la noche Pollo.