dijous, 23 de desembre del 2010

Dijous mercat fins la bandera!

Quin moviment pel poble! Gairebé semblava un passeig per la mateixa Diagonal de Barcelona. Tothom amb els "carros" i cabassos plens de material per aquests dies. Les caixes treien fum i les mestreses triant aquell peix fresc amb data de caducitat. Les cuines fan hores extres on els canelons van agafant forma per  les millors gales. I l'arbre de Nadal guarnint aquell racó de la casa, ja ha patit el primer sinistre un cop l'hem fotut al terra sense cap intenció (juraria que en aquest lloc hi havia  l'inalàmbric!!!). Tenim màxima de 12ºC i mínima de 8ºC, el vent aixeca vol a partir del tard i una mena de pluja fina ens deixa 0,5 ltr/m2 durant la matinada. La jornada laboral s'allarga. No tenim temps per massa cosa i continuem amb la dinàmica de Zeros inacabable. La foto simpàtica d'aquest parell, no té desperdici.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fí Charly ens presenta la seva "parenta". La veritat es que fá cara d'aquell jubilat que s'ha "agenciat" una joveneta. Com die Serrat a "Tio Alberto": "...al final del camino le esperó la sombra fresca...", ai qué xalará!!
Pitoi.

robert ha dit...

hola albi, quins gossos mes guapos xeic!!! a veure si te'n sobra algun, jejeje.
bueno, molt bones festes i un bon nadal a tu i a la teva familia! tampoc deixar-me de desitjar un bon nadal desde el teu blog a l'amic alex a qui tambe li desitjo un molt bon nadal i unes bones festes, aixi com al company tocayo Robert!

Albi ha dit...

Ostic Sisco... sombra fresca i tendra noi!
Records Robert i el mateix et desitjo. Que posis tota la teva voluntat i dedicació per seguir transmetre al públic les teves evolucions en aquest espai. Bones Festes i Feliç any 2.011!!!