dijous, 16 de desembre del 2010

Gelada negra

Vam anunciar ahir a la nit, aquest canvi climàtic. El vent que va sorgir de cop i volta amb unes temperatures força baixes van fer la resta. Una gelada negra no és qualsevol cosa. És produeix quan les condicions de tempratura i de humitat són molt baixes. És el pànic pel sector agrícola, ja que el cultiu pateix el que no està escrit... Amb aquestes circunstàncies no es forma "escarcha" (rosada congelada) a la supeficie del vegetal, que fa, al mateix temps d'anticongelant. D'aquesta forma; el fred intents i persistent ataca directament a les estrucutres internes de la planta. Una formació a nivell celular de partícules "cristalines" en forma d'objectes punxants originen un desgarrament intern com a motiu d'una congelació. El resultat pot generar una necrosis deixant fora de joc teixits vitals del vegetal i a continuació la seva mort. Màxima de 6ºC i mínima de -5ºC, sol durant el dia i la fred més considerable de la tardor damunt la taula. Dediquem un petit espai a la natació (uns 45'). La rehabilitació més eficient pel genoll i millorant dia a dia. 1.200 mtrs amb combinació de complements i varietat d'estils. La foto d'avui pertany al Mister en mig dels Merzougui i Lamdassem amb l'slogan: "Cal fer fora els tramposos". Un missatge molt clarificador després d'aquests casos de dopatge i ventall d'investigacions inacabables i que difícilment ... ho sabrem tot al peu de la lletra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin "lujazo" de foto!!!! aquests son d'una altra pasta, son "galgos" criats a les faldes de l'Atlas que han aprés a correr amb l'auténtica motivació de la necessitat i Antonio es un Picapedrer de l'Atletisme amb el llegat dels Mariano Aro, etc. Es un Sabi que ja sap que està tot inventat des-de que es va morir Filípedes!!!
Pitoi
Pitoi

Albi ha dit...

El millor del "bigotes" és que ens tracta de la mateixa manera que a un dels seus cracks megacampions a nivell Mundial. I això sen diu humiltat!!!