dimecres, 8 de desembre del 2010

Temperatura bona, tot i plujim

Continuem amb la mateixa tònica dels darrers dies. No tenim aquell fred del "15", però ens acompanya un ambient carregat de humitat 100%. La precipitació està lluny de ser abundant i pràcticament és insignificant. Malgrat tot els carrers són xops i la sensació ve a ser com si havés caigut molta més aigua. Tenim màxima de 20ºC!!! i mínima de 9ºC, condicions inmillorables per pujar de rendiment les olives que encara perduren a l'arbre (aixó sempre i quant no s'hagin cremat per les últimes gelades). Tasques d'esporga als ametllers i fins i tot suant, acaparen les hores de la jornada. La tarda més del mateix i una mica de bondat per restablir lesions. Enganxem a la "grupetta" in fraganti de tornada al migdia. El seus rostres són prou sencers. Segurament Franc i Trepa no han competit, ja que Robert i Xavvv no els hi han donat dorsal. També el Camil (l'home de coneixement) era present. Quin goig que fotien! Parlant amb ells la pell sentia aquella nostalgia. Aquells matins compartint milles amb conversa d'amics i preinscrivint objectius per un futurv en un calendari runner. Aquelles ànsies de ser-hi amb tots plegats de nou i tornar a fer gambades pel nostre terme. 6 setmanes de genoll k.o ... i esperem que la cosa es reconduexi al camí de la recuperació. Avui trenta anys del fatídic final del John Lennon. Tot un simbol del món de la música i un veritable crack amb majúscules. Aquí un video de la seva música i poca broma, que el paio era molt i molt bó.
 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Els reptes contra més ardus és manifesten, més plaer proporcionen en asaborir-los, i és més, més copsen i perllonguen llur satisfaccions a l'ànima.

Tard o d'hora t'afinaràs, i et tornarem a veure volar per sota de 3.30min/km, per l'encanyissada de Sebes.

T'esperem per compartir milles, company!!.
Franc

Albi ha dit...

Ok crack! Feia temps que no et veia i torno a observar el teu rostre afinat. Aquí ningú perd el temps i a més ... tot un orgull comprovar com 5 runners del poble feient els deures. Fins aviat màquina i merci Franc!

Anònim ha dit...

POLLO
culebrinettt!!!quin goig que fan els compis!!
PD: EL RODATGE DEL DIUMENGE EL PODRIEM FER PER SALOU, QUE US SEMBLA? JO JA ESTIC INSCRIT, QUI S'ANIMA, VAMOSSS!!!! XALERA ATLÈTICA!!!!

Albi ha dit...

Ostic paio1 T'has tirat al món runner. I jo que avui he fet de culturista... Sort que Trepa me marcave d'aprop i anave corregint i vigilant que el gimnàs quedés intacte. Ah i a més he fet uns metrets i sense carn de gallina. M'estic fent un home Pollo!!!