diumenge, 5 d’abril del 2009

Diumenge de Rams!


Bon sol per obrir un Diumenge de Rams. Bona temperatura per lluir nens i pares els seus vestits flamants pel moment. Qui no recorda aquell protocol amb passejades pel Passeig de l'Ebre per captar una imatge en forma de fotografies. Per aquí teniu un exemple; la meva cosina i un servidor amb un supersònic vestit al més pur estil turbopaquet. Ah! I que consti: que encara me parlo amb ma mare ... Ens hem aixecat, ben dormidets, més tard de l'habitual i ens posem a veure la F-1. Uf! quina cursa, nois. Més al tard, ens hem xupat el Tour de Flandes, on un fanàtic del pedal, trencava el silenci de l'habitació una i altra vegada. Era Trepa, un flipat del tema que per deixar anar les seves ànsies trucava per telèfon per comentar la cursa. A la tarda volteta al Mas amb family i Charly per arroplegar herbes aromàtiques (tot és cuento de la padrina i Manoli). I per fí; entrenament d'avui. Veient el panoràma del vent (aquest cop Garbinada), la cosa no estava clara del tot. Voliem fer llarg, malgrat discutir el traçat. Farém mixte terra-asfalt i desnivells combinats amb trams plans. Polígon-Mas cigonyes-Asfaltat i baixar a Cloratita-Polígon-Carretera a l'ermita i tornar per acabar al Polígon els últims 5 kms. Total: 21,21 kms en 1h 33'59'' a ritme mig de 4'25''/km amb 160 ppm i màxima 175 ppm. 1ers 10 kms en 45'6'' a ritme de 4'30''/km i segona part d' 11,21 kms en 48'53'' a ritme de 4'21''/km. Content pel resultat final. Una mena de mitja marató, sense aigua, vent molest i circuit amb un desnivell temible (costa del darrera del Mas de les cigonyes fins enllaçar tram d'asfalt). Tot sol, sense algún compi per comentar la jugada, però objectiu cumplit. Muscularment castigat, tot i no arribar als nivells d'acabar un mitja de debó. Voliem posar un final de setmana amb 50 kms mínim i ho hem fet. Balanç setmanal de 3h i 55' aprox. i 54,31 kms a ritme mig de 4'19''/km. Per cert, tenim al col.lectiu a plé rendiment. Ñoño ha sorprés algún entés del tema per la seva progressió al damunt la bici, Pantani amb més d' 11h aquesta setmana (part important de la preparació per colmar els seus objectius), Pollo com els del circo (menjen i entrenen i tú tranquil que els demés montem la carpa, ja ja ja), Trepa fent algún dia triple sessió (està més prim que Guardiola), Bull barallant-se amb el sillín a la seva Massi (jo li vaig recomanar que provés de posar-se un parell de "salvaslip" aquells), Ramonet fent kms i ballant amb la més rebelde de la pista i els tennistes convinant la seva habilitat de la pala amb tandes de multiesport. I per si no teniu clar, que el sentit del ridícul no hauria d'existir ... posem la foto d'un Diumenge de Rams a l'estudi de Foto Mestres.




4 comentaris:

Anònim ha dit...

La foto està molt b i els comentaris espectaculars, suposo que estàs en ello,plasmant la teva doble sessió d'avui,no?

POLLO'S TRAINING-FLIX-
Dg.5/4/09
MATÍ
3h10'Bike (2h30'a bon ritme FLIX-RASQUERA-FLIX + 40'de verano azul en Javi,Guille i Piraña fins al km 5 ermita i cap al town). Aquest últim tram un globo descomunal, no he gestionat bé el tema hidratació i demés, ja m'esta b xxulo. Arribant a casa m'anat d'un pel d'emportar-me al capellà quant aquest feia l'últim revolt davant el casal Sant Jordi, xtal de donar la misa de la meva resurecció.
Després 2 recuperations i a passejar a Núvol.
TARDE
Descans actiu, obligat,necessari i merescut. (tot i que estava totalment recuperat del matí infernal).
45' abdominals+lumbars+streching de tot el cos, he estirat fins les orelles.
Pd:Al matí sinò he vist 500 motos no n'he vist cap, i de ciclistes només un: el senyor HIPP que anava direcció Ascó. Que està pasant?que els motars no celebren el Dg de rams o que?i els ciclistes? van a bneir les bikes?. ja m'explicaràs.
SALUT!!!

joan ha dit...

el problema del "globo" en bici no es la hidratació, es l'alimentació !! t'ho dic jo k soc un expert en pàjares...

Anònim ha dit...

Ostiiiiaaa! Sembles Rivaldo amb aquestes cames tortes. Però estaves catxes cabró. Com tú diries: Cuixes de Mark Hughes. Records i milles.

Colibri ha dit...

Pollo, pollo. Aixó és culpa del sopar d'ahir. Tú no pots desmarcat així com així dels teus hiperplats. Escalivades, anxoves, i tot allò no és compatible amb el teu chasis. El senyor Hipp no ha pogut engegar la moto i anava amb bici, home. I la resta de ciclistes, anavem amb moto. Ah que no pilles res ...