dilluns, 20 d’abril del 2009

Ho voldriem tot!






Fa uns mesos estavem sotmesos dins un decret de sequera. Pantans sota mínims, ni rastre de precipitacions i un bon grapat de noticies relaciones amb els vaixells d'aigua i projectes de col.lectors direcció BCN. Actualment, s'ha girat la truita; per fí han arribat les plujes i de quina manera. El problema està en que mai estem contents. Aquest matí un sol meravellós, al tard nuvols i vent. Quina casualitat! Les hores de feina, rebem el millor de la meteo i a l'hora de plegar: canvi radical. Aquest ha estat l'autèntic culpable de la meva inactivitat d'avui. Jornada laboral frenètica amb un excel.lent temps. Gairebé per fer "bronzium", màniga curta i ulleres de sol. Apareix un vent molest i persistent i ... descans total!!! De ben segur més d'un deixarà anar allò de: "molt mariconet suelto". Au pues, no ens enganyarem, jo soc del club del sol i el bon temps. Tampoc anirà malament aturar la maquinària després del tute amb Pau de la passada jornada. Per cert, parlant de tennistes: ahir Pitoi va proclamar-se campió del Torneig social d' hivern davant un extraordinari F. Cantillo (xaval jove de Montblanc i jugador de tennis federat amb una gran tècnica), en un partit disputadíssim a 3 sets. Com diu aquell: "Los viejos rockeros nunca mueren". Molt bé Sisco! Recorda que cal nadar, trotar i fer kms amb bici que Pantani ja està maquinant l'edició de la Trifesta. Les fotos d'avui són dels cracks de les MTB's d'ahir Diumenge per el Circuit de La Bassa (la penya ho feia gairebé tot amb el plat XXXL). La excel.lentíssima organització del C.C.Flix va meravellar a públic, corredors i curriculum d'actes esportius del poble. Molt bé per als Ranís, Cullera, Miró, Mario, Boverol, ... i companyia, potser no pedaleu com aquests, però com van xalar a les vostres costelles!!!

5 comentaris:

ñoño ha dit...

Felicitats a Pitoi.
Ets un màquina com les d'abans que duren molts anys.

ñoño ha dit...

Per cert
avui 3h 25' de bici variant ritmes pujades i baixades i algun pique en un tractor, el conductor del cual m'ha mirat en ulls de tristesa. Com si estesa boig vamos.

Anònim ha dit...

POLLO
Culebri!! hauràs d'anar a viure Tenerife que tiene seguro de sol.
Pitoi lo que le hechen, bici, corre, futbol,nadar, tenis sempre a bon nivell, FELICITATS KRAK!

POLLO'S TRAINING-triple sessió-
MATÍ-MORA'DEBRO-
SESSIÓ1:1h15' de Swim sensations amb un petit farlek xlmig, sensacions de que podia nadar tot el matí, content.
TARDE-FLIX-BOVERA-
SESSIÓ2: 2h15'Bike;NOIS AVUI HE ESTRENAT JUGUET NOU!!!he tunejat la P3 amb un XLAB MINIWING, ?????, es tracta d'un portabidons doble que s'acopla a la part posterior de la tija,sota el seient.
Doncs a fer pràctiques!m'he passat tota la tarde treient i posant bidons del darrera del meu cul:posa-treu-dreta-esquerra...,més que un biciclista semblava l'amic "BULL" fent coktails al darrere de la barra de l'escala(xcert molts bons).
Després de labike a berenar i al tard al gym.
SESSIÓ3: 1h15' de F-R tren superior + FCompensatòria + Prevenció de Lesions tren inferior.
PD: Referent al mal d'ous que encara tinc amb la bici, els entesos m'han dit que m'ha de sortir un callo, si no hem surt pronte mel forçaré amb paper de lija. No se si és conseqüència d'això que xlsmatins ja no maixequi trempat, o "amb la tita del rebs" com diria Marcel ÑOÑOBABY.
DMÀ TOCA ANAR DE COMPRES AMB SUSODICHO, JA SENTIREU A PARLAR.
BONA NIT!!!

Anònim ha dit...

POLLO
Per via telefònica ens ha informat del seu entrenament d'avui: Sessió de Bike de 3h per carretera direcció Miravet i tornada fins Bovera. A la tarda de compres amb Ñoñoamstromg per fer-se amb l'adquisició dels Neoprenos. Els siluros ja poden tremolar. Adeu a la tranquil.litat al riu!!!

Edu ha dit...

Quin patir i quines cames!