dimecres, 10 de febrer del 2010

I jo que pensava que el fred quedava enrera!

Sort del sol que s'encarrega de posar l'escalfor amenitzada en un dia de Cerç. Màxima de 8ºC i mínima de 4ºC, amb una sensació de fred molt més gran que la realitat. Ja ens anunciaven els "meteomens" que tornaven les baixes tempetatures. Que hi havia possibilitat de nevar en cotes baixes i que per aquest motiu ... oblidar-se de l'hivern res de res. La jornada laboral d'avui, ha donat per molt i per aquest motiu l'horari s'allargat de forma notable. Hem passat per la consulta de Josep Maria (el meu reparador personal, un cop una lesió s'allarga més del que podem considerar normal). Portem molta "tralla" a les cames i evidentment el cos ho acusa. Avui, tornem a fer un Zero. Feia molt de temps que no recordava el fet. Però entre els horaris i el dia de bòlit amunt i avall, el posem a la pràctica de nou. La foto del dia; per alguna floreta d'ametller que pot tenir els dies fets (una gelada pot ser determinant pel seu futur).

7 comentaris:

Xavvv ha dit...

Aixo d'avui no es un zero sino un descans que amb la tralla que portes ja t'ho mereixies, et recordo que descansar tambe va be tant com sortir s trotar.

Albi ha dit...

Home, sap greu ara que la cosa anava prou bé. Però vic les coses amb tanta il.lusió que de vegades fins i tot l'organisme ens marca un Pit Stop. 6 dies de descans en 33 dies amb un parell de jornades de la "passa" intestinal i a més de seguir amb les obligacions laborals ... la cosa s'aferrava al fet. Haurem d'aixecar peu i disfrutar-les d'una altra manera. De totes maneres carregarem bateries per no tornar al lloc inicial.

joan ha dit...

CHACHOOOOOOOOOOOOOO !!!! se tracta de XALAR paio !!!! deixa't de pendre les coses tan seriosament k som amateurs 100 %%%%% !!! RECORDA UNIC OBJECTIU : XALAR !!!! sino, malament !
menos MEGACOMPUTADORES, menos PPM'S, menos ritmes competitus, menos comparacions odioses amb la penya i mes XALAR EVERYDAY !!!

isidro ha dit...

Poc a poc també s'arriba

Anònim ha dit...

I si no que's comparo en mí i tot arreglat!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Home! Xalar és allò que he fet fins ara. El problema el tinc en la meva actitud indomable. Personatge que gaudeix de la mateixa manera que pateix. Que potser posem massa "xispa" al negoci? Segurament, però a l'igual que en totes les coses que faig. És cert que voldria ser més tranquil, més pacient, més "totcontrol in no problem", però no vaig ser a classe aquell dia... Que ens ho hem de pendre d'una altra manera? Ostic, ara feia moltes coses bé, oi? Pel que fa a l'amic Joan. Tothom te tendència a comparacions i a partir d'allí treure conclusions. Jo penso que el que realment he d'apendre és a encaixar les coses de la manera òptima. Tenir més control i saver portar "el tempo" dels moments de la millor manera possible. Lluny d'ansies i excitacions per culpa d'un èxtasi inmadur per a mí. Gràcies companys per l'advertiment i salut per tots plegats!!!

joan ha dit...

VENGAAAAAAAAAAA HOME que no es per a tant !!!! Encara no tinc clar k este seguit de zeros no sigo una tàctica per arrasar al cross d'ascó del finde ! ANIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!