diumenge, 7 de febrer del 2010

Una mitja; a la nostra!

                                               

Pantani i Robert puntuals com els britànics. Ja els tenim al davant la barca a les 9:00h del matí, amb un temps perfecte per fer uns kms disfrutant del nostre entorn que ens ofereix el poble. Itinerari pel camí del meandre de la banda esquerra del riu per fer cap a l'alçada de la presa i enllaçar amb el camí de Sebes. Ens posem direcció Mas de les Cigonyes i encara rematem el tema pujant fins a la cruïlla que ens senyala Riba-roja a esquerres. Soltem cames costa avall i fem cap al canyar més trotat pel sector de runners del poble per retornar cap al Continental. Pantani ens proposa fer el tram del camí del meandre a la banda dreta del riu i mitja volta per treure el cap de nou fins el punt de partida. Totals: 21,24 kms en un temps d' 1h55'17'' a ritme mig de 5'25''/km a 142 ppm de mitja. Molta agilitat, tot i el trenca-cames dels primers kms amb algun que altre saltet i acrobàcia per sortejar l'obstacle. Gaudim d'una màxima de 14ºC i una mínima de 4ºC, lleuger vent Cerç assecant terreny mullat i un sol anunciant que ens a propem al Març (ja hi han ganes!). A la tarda un peloteig de tennis per la Pista d'Herba. No podem perdre el "toc" i aprofitem per soltar cames després de la jornada del matí. També aprofitem la vinanteça per destacar amb majúscules la marca del Camil a la Mitja de Granollers. 1h 22'15'' (millor marca personal). Trepa, també ha estat cruspint kms per aquella carretera de les Franqueses i s'emporta un registre d'1h23'33'' (segona millor marca del seu extens currículum). Així que reivindicant uncop més que la Grupeta flixanca la tenim en forma. Esperem propers registres per poder colmar les vostres aspiracions i objectius. De moment ... la cosa pinta bé nois!!!  La foto és una imatge captada pel Jaume d'un dels punts genials d'aquest rodatge matinal d'un Diumenge fantàstic!!!

3 comentaris:

joan ha dit...

jo tb estava a 141 ppm....pero ha sigut nomès l'estoneta k anavem damunt la barca ! ;) good training boys ! Ja stic amb lo compex again per veure si dma puc continuar amb la ratxa !!!

Albi ha dit...

Au ploronet! Si t'has fotut un fart de petar la xerrada amb Robert. Les 141 ppm de la Barca eren pq ja estaves impacient esperant al capità de l'embarcació. de totes maneres bon entreno Pantani. Llàstima d'aquells obstacles que cal passar per l'alçada de l'estació de bombament del reg dels Castellons.

Albi ha dit...

Després de veure un capitol d'aquells de les Germanes Mc Leod (hi ha algú, que diu que soc l'únic de Catalunya que ho miro...); he tornat a pensar amb aquests registres dels dos compis per Granollers. El Camil mostrant-se a ell mateix que any darrera any, va millorant. Oferir a la resta de fanàtics que la "fita" sub-3h a la Marató pot tenir-ho a l'abast. Malgrat les primaveres que anem sumant, no cal tenir-les present a l'hora de posar-se a treballar. Paraules mestres de Pantani, així ho anunciaven aquest matí en el Run matinal en una conversa a Robert. I Trepa? amb el gruix de treball que porta , sense encarar la setmana perfecta per a una Mitja i esgarrapar marca... Un altre de la tribu a tenir present. Ara ens queda Robert, el meu i més fidel company de kms en l'actualitat. D'aquí no gaire té la Mitja de Cambrils i segur ... que també ens mostrarà la feina feta. Un altra "biblia" del Run que de la mateixa forma que els Pantani, Trepa, Pitoi, Ñoño, Pollo i Camil cal escoltar-los i aplaudir un cop mostren els seus esforços. I es que ... en saben els cabrons!!!