dimarts, 9 de febrer del 2010

Un altre cop fred!

Un cel seguint la mateixa tònica d' ahir. Aquest cop no hi ha pluja, tot i que a la matinada ha fet 1ltr/m2. Un Cerç que talla ens alerta que anirem encongits i amb les mans a les butxaques mig doblegats protegint-nos de la sensació de fred. Màxima d'11ºC i mínima de 6ºC, no tenim boires i el cel no el veiem per cap lloc. Comprovant aquest enrenou de temporal i després d'haver-nos mullat ahir per Pistes a Ascó, decidim descansar. Tenim a Trepa mig "entorticulat" del coll fruit del gasto d'aquests darrers dies. Ja podeu imaginar que baixar de 4'/km no pot ser bó per la salut! El Xavvv, que de forma miraculosa, sembla que va recuperant la rialla. Caldrà fer-ho realitat i posar-se a la recta final de la prèvia per la Marató. El Robert va fent, el vec motivat i amb il.lusió per posar-se el dorsal a Cambrils a la Mitja. Pantani, en la seva linea. Una setmana més que bona d'entrenaments i sumant. Pollo, ha tret la cabra un parell de vegades en dos dies (aíxò son paraules majors!!!), Ñoño a la seva, tot i que diumenge va fer una "emrrolla" de futbol amb els seu fills, Pau com Leonardo da Vinci ... fa de tot; va en bici, run, tennis i fot fotos, Pitoi va de tarda i està amb les sèries davant del quadre de l'EIV- B i Ramonet; segurament fa piscines i va donant pedalades per territori de l'Anoia. Avui una foto d'aquelles per veure un parell de vegades.

6 comentaris:

Robert ha dit...

juaujaua sort q dius un parell de vegades, pq a la primera no m'havia fixat, però al dir la segona he mirat a veure q collons volies dir... jajajaj quin crack!!

Laia ha dit...

A mi m'ha passat el mateix amb la foto! Per cert, t'he enviat tres fotos de París al hotmail!

Albi ha dit...

Ja ho deia! Però no tinc chasis per un esport d'aquests de "forcejeo". Per cert Laia! Acabo d'obrir el hotmail. Les fotos estan força bé i probablement penjarem alguna. Records i salut.

Anònim ha dit...

ek ek ek espero que vaigi tot genial.. jo estic entrenan molt.. ajjaja lo dit.

espero que ens veiem aviat una abraçada.

Aitor.

Xavvv ha dit...

Sort que torno a recuperar la rialla company , ja saps , l'Alex de Marça es miraculos , pero encara no esta al 100% el peu.
Si algun dia ho proves lo de la foto ja et passare el nº de telejono perque abans demanis visita.jejejejejejejejeje.

Albi ha dit...

Hombre! El super monitor de natació que portava totes les chatis sub-16 loques per la piscina!!! Estàs viu? Ja era hora no? Entrena, entrena que tú ets jovei valent, ja ja ja.