dilluns, 15 de febrer del 2010

Algú ha vist el sol?

Cel gris, concert de núvols, temperatura baixa, fred i fins i tot plulim de composició aigua-neu. Quin hivern, amics! Si almenys, l'astre rei, ens acompanyes un parell de dies setmanals amb temperatura agradable ... De moment pintent "bastos" i els meteomens no registren cap canvi significatiu a curt termini. Una màxima de 6ºC i una mínima de -4ºC, plujeta fina a partir de les 19h i ambient de humitat de nou. Tenim entrenament per Ascó, un cop més. Avui soltem cames i ens posem en marxa amb uns 43'53'' i 8,86 kms totals per fraccionar l'exercici de la següent manera. Els primers 7,36 kms de carrera en progressió sense forçar la maquinària a ritme mig de 4'54''/km amb 147 ppm de mitja i 35'39''. Uns 984 mtrs per gespa de trote suau i 6 progressius de 60 mtrs aproximadament. Uns estiraments i "finito". Alguna molèstia a la zona de l'abductor, però del conjunt de sobrecàrregues típiques del dia següent d'una cursa. Avui una foto d'una disfressa autèntica, com els que ens acostuma sovint l'amic Jose. Boníssim!

3 comentaris:

Pau ha dit...

Venga maquinilla! Que no pares. Ahir me vai cascar 20km a 5,45'/km en 157ppm.

Anònim ha dit...

Ostras Pau, tú tampoc pares!!! I Albi ja veieu, tot done el seu fruit... En aquest Barranc de la Peixera hi han molts ex-alumnes del Cole d'Ascó que s'hen recordaran (no sé si masa bé ja,ja!!) de portar-los a trotar cap allà a l'any 1987!!! (era el Monitor d'Esports d'Ascó).I amb l'Ajuntament de Jaume Ferrús i Ramon Serra vam projectar l'actual Estadi, bons records!!!
Sisco Pitoi.

Albi ha dit...

Home! No soc cap entés del tema, però sí un aficionat fanàtic. Aquest Circuit té un traçat ràpid, variat i amb una zona de raconades força tècniques. Un espai molt recomanable, on el públic pot controlar gran part dels atletes en tot moments. Potser hauriem de tunejar-ho una mica amb arbres i gespa ... I d'aquí no gaire organitzar un Cross de caire Campionat de Catalunya o Estatal.