dissabte, 22 de setembre del 2012





Hola amics! Ja portem uns anys que l'amic Pantani ens convoca al Passeig de l'Ebre per dur a terme una mena de festa esportiva lúdica gastronòmica. Una mena d'homenatge per dir adeu a una temporada acabada i rebre amb els braços oberts una de nova. Aquesta peculiar triatló no és cap prova merament competitiva. Aquí cadascú surt com creu i l'acaba com pot. L'excusa és aglutinar a un grup d'amics i fanàtics per fer anar les tres disciplines del món de la Triatló. Per un altre cantó els més menuts. Els fills del col.lectiu de la secta, que també van rebent les dosi de vena esportiva. Un acte emotiu, significatiu i ple d'emocions. Els anys van sumant, les edicions Tri-festa van afegint-se i l'esperit triatlètic queda intacte un any darrera un altre. BONA TRIFESTA per tothom!!!

Ja tenim la 1ª foto de laTriFesta!!! 
Màxima de 27ºC i mínima de 18ºC. El matí arrenca a cop de TriFesta. El sol va mostrant la tònica del dia. El cel és clar i la temperatura excel.lent. Tot apunta bé, millor impossible  i més; si a les 9:00 h erem sentats per fer l'esmorzar de rigor. Pantani ho té lligat. Les boies ja son dins el riu i els camins marcats per evitar possibles ensurts i fer cap als Montrodons estan llestos. Amb prou feines hi ha temps per pair un dinar lleuger. A les 16h, amb una puntualitat britànica, ja erem dins l'aigua. Tots els participants de la Trifesta 2012 ja respiren caliu triatlètic. Cases, Gerard, Trepa, Pau, Ferran, Xavvv, Pantani, Pitoi, Pollo i el menda. Un Riu brut d'algues amazòniques que s'enganxaven per tot arreu. La sortida és ràpida, tothom mirant de posicionar-se per guanyar comoditat a la braçada. Tothom, tothom ... menys Trepa i jo! Enguany ens posem colze a colze per compartir fins i tot frecs a frecs. Soc bastant "torpe" a nivell visual dins el Riu i segurament Trepa ho ha pogut comprovar en primera persona. Sortim davant en un espring de patí de col.legi, m'acomiado d'ell i fins l'arribava. Ja no el vaig tornar a veure d'aprop! Temps per la transició  de la bici. Ens ho prenem amb molta calma i sortim en bloc amb un bon gruix de cracks. Avui ritme de Verano Azul, no hi han cames per molta més gresca i mirem de posar seny per no retirar-nos abans d'hora. L'itinerari de bici és durillo. Aquelles rampes dels Arenços van dient la seva i que dir de la pujada de Fecsa. Temps pel Run. Les potes son rígides com a pals d'escombra. Mirarem d'anar complint i portar a bon port la nau. Unes 2h 10' de feina per complertar els 3 sectors. Uns 350 mtrs de natació, 23,20 kms de MTB i uns 5,30 kms de Run. La feina era feta. Les rialles i els bons moments dins el disc dur i l'enhorabona a tots per evitar incidents indesitjables. Tot seguit el torn pels menuts. Aquests que s'encarreguen de xupar  un munt de vegades les curses dels pares al costat la mare o la tieta. Avui tenen l' oportunitat de fer de triatletes. Posar-se en marxa amb les seves manquejades bicicletes de colors i soltar gambades sense control a cop de cor. Però no acaba l'activitat sense treure el cap pel territori dels Castellons. La Sardinada i altres ens espera com va sent una costum. Petar xerrada entonats per aigües del Carme sota la nit fosca i agradable. Aquí el temps no corre. La germanor és el plat del sopar regat per l'amistat d'aquest col.lectiu sincer, humà i fantàstic. El mal de potes és constant, els ulls van reclamant llençols i el marcador del compte enrere està en marxa. L'any vinent tornem. Prohibit fallar. Salut per tots i totes!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin fart de xalar !!!! Aquests dos son Rey Misterio i El Enterrador, dos dels lluitadors que posteriorment han pasat a barallar-se amb el terrible monstre del riu Ebre Mister Alga, la lluita sera terrible!!!!
Pitoi

Anònim ha dit...

En la primera foto ss pot veure una de les mes nombroses participacions, inclus el meu fill Jordi que 5 minuts abans va decidir participar i se la va cascar TOTA!!!! Vaja crack!!!!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Una més a la saca Sisco! Ja vaig comprovar que la teva pretemporada pel Barco la vas bordar. Estàs fet un toro, sempre al màxim nivell i posant més marxes que la resta. Aquest compromís intern amb les teves conviccions dignes d'oferir, que sempre cap una sardina més dins la panxa. Ja ja ja. És broma home! tTambé ens vas donar estropades de pura sang per aquelles rampes de Fecsa. Ets un crack amic!