diumenge, 23 de setembre del 2012

Màxima de 28ºC i mínima de 20ºC. El vent de component Garbí va picant amb protagonisme. El sol és present i els núvols prims corren per un cel guarnit de irregularitats. A partir de la tarda la Garbinada s'accelera i la bufada és important. La temperatura continua sent agradable i el cansament al mateix nivell. La Trifesta va finalitzar a primeres hores de la matinada. Castellons és un paradís de converses disteses davant un plat farcit de menjar. La pèrdua de calories calia recuperar-la fos com fos ... i segur que vam complir amb l'objectiu. El mestre, el creador de la Trifesta ens va obsequiar amb l'especialitat de la casa. L'art portat al plat juntament amb una Elena servicial a més no poder. Quin parell! Així que la retirada fou tard. Deixant enrere amb la polseguera aquell escenari tradicional i referent de germanor. Pel que fa el dia ... Tot ha estat una mica regirat. Hi havia un possible pla i s'esfumat en uns instants. Ens prenem el dia amb total calma i mirar de descansar que els horaris dels darrers dies han estat de veritable ultra. Actualitzar un bloc mentre's aquests del Barça de bàsquet em treuen de punt. I sentir el regust d'una nova edició de la nostra festa guardada dins el calaix més proper. El video d'avui pels cracks dels participants, pels assistents que feu possible l'acte  i per les joves promeses. The Cure amb Friday I'm In Love obsequiada per la veu del Robert Smith.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que grans The Cure!! I que gran Joan, Elena, Matilde i Joan Sr que aporten un lloc ideal per gaudir de la millor companyia, tambe fer menció dels famosos caragols de Anna que cimplementen la pantagruèlica fartallada que representa el sopar. Jo de peu a les 5 del mati per anar a Fca... Aixó eses dur que la Tri !!!!!
El diumenge a Termes-Montbrió recuperant, que bé !!!!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Els caragols d'Anna els haurien de declarar com a monument gastronòmic de la humanitat! Les sardines a la brasa de Pantani mereixen un Príncep d'Asturies i el Patxaran dels trons amagat, sense fer propaganda que ja tenim clar que fer amb ell! La veritat es que vam riure moltissim Sisco. Ja et vam trobar a faltar per Montserrat... i no ens podies fallar a la Trifesta. Salut per l'any vinent i a fer dobleta a totes dues.