dimarts, 18 d’agost del 2009

Aquesta nit; els focs i fins l'any vinent!



Tant sols falta una nit. Presenciar els focs i acomiadar-nos dels gegants i capgrossos a la Plaça Major en el seu últim ball de Festes. Aquest any, en termes generals, hem fet molta bondat. La motivació o la fal.lera per no degradar la condició física ha estat clau. Hem anat a dormir d'hora (envers altres anys), ens hem estat de beure a l'ample i hem continuat movent el cos amb la intenció de no deixar-lo dormint. Ahir a la nit, magnífic sopar a casa Sisco-Anna-Jordi-Aixa. L'especialitat de la casa i lluny de millorar un menu tant i tan encertat. En acabar vam treure el cap per la plaça Església i escoltar la música dels Tiana Club Band. Avui, ens hem aixecat a hores més normals i aprofitar per fer Nat a les piscines. 1000 mtrs i algun símptoma de constipat, tot i no perjudicar l'activitat. A la tarda, tasques diverses, tot i que finalment hem fet "campana" a l'hora de sortir a trotar. Haurem d'anar a sopar pronte i no perdre detall del fí de Festa. Avui posem una foto del nostre "sensei" de la natació. L'Aitor, d'aquí no gaire ens veiem mestre!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jajaja i tachan foto de una carrera desastrosa jajaja pero no esta mal.. jajaj wenoo daqui poc ens veiem krak cuidet i aprofiteu be lultima nit! jo menvai al sobre que dema mes.. apaaa bonanitt!

Aitor

Xavvv. ha dit...

Bueno companys com algu de vosaltres ja saveu l'any vinent vull intentar de fer la CURSA DEL LLOP amb la modalitat B o reduida.
A partir del Septembre intentare fer un planing d'entrenos per poder prepararme , espero l'ajuda i consells dels Craks en la materia per poder planificar tot el nescesari i poder porta a terme aquesta batalla.
Ara ja tinc tot el material i molta il.lusió ara nomes queda entrenar i preparar el meu repte.

AAAUUUUUUUUUUUUU me semble que fa el Llop!!!!! no???? jejeje.

Salud i Km's per tothom.

Albi ha dit...

Ostic Xavvv, que valent noi! Sortim de festes i tú planificant noves aventures. De totes maneres la bici flamant mereix aquest tipus de compromís. Salut paio i als kms!!!

Anònim ha dit...

Jo també correria si tingués al darrere un paio com lo de la foto!!!! Quin perill!!!
Pitoi