dimarts, 11 d’agost del 2009

Olives encongides!


Ja tornem a ser, amb els episodis característics de l'Agost. Calor i més calor. Aquesta vegada ratllant els 35ºC amb un cel clar i força ras. Poc vent i al tard agafant forma per acabar de netejar l'atmosfera. Els carrers ja mostren els paperets amb bandelores i escut de la vila. La Brigada s'encarrega de posar-ho tot a punt i el programa ja reclama curiosistat al damunt la tauleta d'un menjador. A la tarda tasques de bricomania compartint espai amb una estona de natació al Poliesportiu. Aquesta vegada 1,6 kms alternant estils (o diverses maneres d'anar per dalt de l'aigua) i amb certa frescura. Els inicis patint del conjunt hombros-braços. A mida de cremant piscines, ens posem a to i carburem millor. Al sortir de l'aigua notem el treball fet, amb la zona del pit invadida per un pessigolleig del cansament acumulat. Justet passar per casa i berenar una mica i acabar la tarda per Valletes. Calia plegar les ametlles d'un arbre que quedava pendent. Contemplem el silenci de la partida i donem cop d'ull al voltant. Sequera a la vista, olives arrupides i terreny sec i dur. Llàstima de les precipitacions que van passar de llarg! Aquest estiu és constant i regular. No hem patit temperatures extremes (40ºC), tot i fer calor gairebé cada dia(voltants dels 30ºC i passal's). Evidentment; un argument suficient per l'agricultura dient que té sed. També fer esment del nou material dels compis de Trifulques. El Xavvv, ja té màquina d'asfalt i Pollo unes rodes de F-1. Haurem de comprovar i testimoniar el fet i donar-lis l'ok. Avui foto de natació al més pur estil "compe".

1 comentari:

Xavvv. ha dit...

Be companys avui estrena de maquina i primers malts de cap per les mides .He arrivat amb un malt de cul que te cagues , hem anat fins Bovera i baixar , intentant trovar ajustos pero crec que no ho tinc molt clar.

Pau o Trepa a vore si hem podeu ajudar amb aixo dels ajustos???
I aixo del triple plat Pau es el que portava la bike que no esta montada a la carta si no que es un montatge de seire , pero vist el d'avui crec que amb 2 plats n'hi havia prou pero si en porta 3 , pues 3 .