dijous, 6 d’agost del 2009

Fem els deures... que cal disfrutar les vacançes!


Deu ni do quin dia de feina! Tot sorgia de cop, com si es tractes d'un imprevist i calia solucionar-ho a l'hora. Evidenment, un sol lluint la seva força, ens posava la suor com a company de fatigues. Finalment, tot controlat i demà divendres... Falta menys per a Festes (setmana vinent) i cal tenir el rellotge a l'hora per no fer tard!!! Termòmetre a 33ºC de màxima, lleuger vent i al tardet amb més intensitat per suavitzar la calor. He rebut noticies de Pantani i Trepa (aquests estan de holidays i s'ho passen a lo grande, pels diferents escenaris de la Península). L'activitat física de la jornada l'hem dedicat al running (Aitor! demà l'hi fotem al nado). Carrera a ritme àgil per asfalt i terreny gens plà. Total 10,01 kms en 44'53'' a ritme mig de 4'28''/km amb 160 ppm de mitja i 173 ppm de màxima. Una bona suada, malgrat acabar de còrrer passades les 21:15h. Per cert, el triatleta Josef Ajram (resident a Barcelona i molt seguit per alguns de nosaltres), aconsegueix fer podium (3er) a l'Ultraman de Canada. El primer dia: 10 kms de natació en 3h 11' i 145 kms en bici en 4h 28', segon dia: 276 kms de bici amb 2.500 mtrs de desnivell positiu en 8h 53' i el tercer dia: 84,4 kms de còrrer amb 1.500 mtrs de desnivell positiu en 8h 21'. Where is the limit? Enhorabona per Josef, que d'aquesta forma es desfà del mal regust de les 24h de Montjuit de bici. Avui una foto d'aquelles per perdre't a l'hora de fer l'últim beure.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mol be nen!! baixada al meandra ja.. que sino pitoi tambe me fot caña ami!
per cert lo del ultraman es una rucada sota el meu pun de vista.. i per cert mols de vosaltres si so proposesiu us feu petar aquet 3er lloc! anims i a entrenar!

Aitor

Anònim ha dit...

no li vull trere merit ee felicital tambe

aitor

ñoño ha dit...

Jo no he anat a Canada per falta de pressupost si no li faig la rattlla.

Albi ha dit...

No ho dubto Ñoño! Ni de gregari pot amb tú el Josef. Tema meandre va cuinant-se, solasament ens falta un parell de francotiradors pels Siluros!