dissabte, 11 de setembre del 2010

Diada de Catalunya i dia festiu per tots aquells on dissabte toca currar. Ens ho prenem al peu de la lletra i optem per fer nones i aixecar-nos sense cop de pito. Un matí per Valletes amb les ametlles i soportar el sol que ens acompanya. Màxima de 29ºC i mínima de 13ºC, vent feble i dia clar i ras de nuvolades. La tarda dedicada a la natació. Aquest cop 1.000 mtrs de crol a ritme "alegret" i sense pauses. Tot un luxe, ja que aquest cop estava sol com un mussol. Sense temps per treure la humitat del cos ... passem a buscar a Pollo. Tenim un Run per la zona de l'embassament de Riba-roja. 1h 1'57'' en fer 11,00 kms a ritme mig de 5'38''/km amb 148 ppm de mitja i 171 ppm de màxima. Massa calor a les 17h i amb cert cansament. No teniem les millors sensacions del món, però la feina ha estat feta. Més tard el Barça, en acció i ... l'Hèrcules ens fot un parell! La foto d'vui pel flamant campió del món de triatló. On avui fent un segon lloc és proclama com a nou rei i amo de la disciplina triatlètica. 

2 comentaris:

joan ha dit...

has vist patir al "pobre" Frodeno,no ? anava fòssil dsd el 1er km ! a la tv semblava k ni caminava quan el pasava tothom llescat, ha fet el 41 al final tot i sortir el 2 o 3er de la T2 i HA FET EL 10 MIL EN 33'40" a 3'22/km !!!!!!!!!!!!! i semblava k ni caminava, eh ! SON D'UN ALTRE PLANETA ! Per cert, Brownlee i NOya ho han fet en 30' pelats....oe, oe, oeeeeeeeeee

Albi ha dit...

De locos noi! Triatló en plan atletisme. Anaven amb tot tot tot. Són veritables màquines de l'esport i de fer disfrutar als sonats com nosaltres. IMPRESSIONANT!!!