dimarts, 9 d’agost del 2011

Màxima de 31ºC i mínima de 17ºC. Tenim dia de sol i el Cerç fent de les seves. A partir de les 18:30h desapareix l'aire i el termòmetre ens marca la màxima del dia passades les 19h. Un fet força curiós i difícil de produir-se en un mes d'Agost. Tornem a la feina i ens posem en marxa. 1000 mtrs de natació a ritme continuat i mirant de fer més llarga la braçada. Una mica d'avituallament i 9 kms de run per Sebes amb el "negret" D.O. Un exercici a ritme suau amb un increment en progressió a partir del darrer 1,5 km. L'amic va sobrat de la vida i el menda amb prou feines pot mirar-li l'esquena. Ritme mig de 5'7''/km amb 152 ppm de mitja en uns 45'58''. Això sí! El guanyo amb el xasis aerodinàmic amb alerons inclosos i a prova al tunel del vent... ja ja ja.

2 comentaris:

Aitor ha dit...

Eeekk com va?? Enguany ni travessa ni trifesta ni res o ja no s'enrecordeu de mi jajaja dema us truco avere que feu de bo!! Apreta a alex ee!!
Aitor

Albi ha dit...

Maquinot! Com estàs flamenc? Tranquil que: Tri-festa, Travessa i altres vindran ... però anem de cul amb tanta boda, festa i altres. Setembre, tot per aquest mes. Estem en contacte. Records!!!