dijous, 27 d’agost del 2009

Temporada de piscina, va acabant!



Com passa el temps! Encara estem amb el regust de la coca de Sant Joan i l'Agost apunt de finiquita'l. Les piscines encara perduren obertes. Una baixada important de banyistes; un bon moment per aprofitar i fer uns llargs. Es nota aquest daltabaix, un cop acaben les festes. La meteo, en su "linea", calor i més calor. Temperatures màximes de 34ºC i per a postres una humitat alta (voltants de 65 % a les 20 h). Avui hem fet 300 mtrs de natació, poca cosa, tot i notar unes molèsties al peu dret (algun "gesto" inadequat dalt d'un arbre per Valletes). També jornada d'ametlles, aquest cop amb el recolzament del Boss (mun pare). I al tard una sortideta de bici amb Pau per distreure les cames. 24,92 kms totals per carretera de Bovera en 52'28'' a ritme de 28,5 kms/h amb 128 ppm de mitja i 167 ppm de màxima. Un vent molest a la tornada (aquesta vegada l'amic Cerç), però tot normal. Per als curiosos, farem dos cèntims d'aquest vent tant i tant nostre: Tambe pot anomenar-se Mestral. Un vent de component Nordoest. Per l' Aragó i la Ribera de Navarra és un fort vent fresc (per aquestes terres arriba amb menys energia), originat a la Vall de l'Ebre. Es produeix com a conseqüència de la diferència de pressió que es genera entre el Mar Cantàbric i el Mediterrani, quan es forma una borrasca, en aquest últim i un anticicló en l'anterior. Cal tenir present que aquest vent és capaç de fer efecte desecant, on les plantes han de lluitar contra la sequedat que origina. Avui foto dels més fidels de les piscines.

6 comentaris:

Aitor ha dit...

osti ekkkk ke ven acompañat!!!
300 metres? que es una broma o que? jajaja i de la bici ja no comento tampoc.. pero com que curres es perdona tot! ens veiem diumenge (a la sortida i a l'arrivada..)

Albi ha dit...

Que mamon! "Nanu", de 7 a 15h treballem. He dinat al Mas, mentre's pelava ametlles (i no és conya). A les 18:15h estava a les piscines per soltar l'esquena. I a les 19:30h sortia amb la Bianchi a donar-li aire a les potes. I ... evidentment a la sortida i arribada ens veiem, no aspirem a guanyar-te; ja ja ja.

Aitor ha dit...

jajaja ja feu massa am el que feu! ens ho passarem be diumenge.. pero que vingui alguna barca am mi.. avere si nire a petar a amposta.. ajjaja dewwww bonanit! dema 3 sessions pfff jaaj

Anònim ha dit...

ets un crac

Anònim ha dit...

Albi q sapigos q estas en companyia de les sirenes de les piscines eh???
Si ni sabem de surtir b......
-Gemma-

Albi ha dit...

Negres chiringues, aquestes sirenes de piscines. Hem xalat, aquest estiu captem sol, un cop més!