dijous, 16 de setembre del 2010

Etapa de Tour!

Comença a ser molt típic l'argot aquell d'Operación Bikini dins la nostra cultura. Aquella febra que sol agafar per Setmana Santa i invertir temps al "cuerpo" per posar-lo a punt de mira "tope atraction". De vegades és per poder lluir: bikini, turbopaquet i mostrar una panxa més afinada, durant el període estival. Potser haurem de donar nom a una nova metodologia molt similar a l'anunciada. Aquest cop, és tracta de posar treball físic a un individu. Gaudir de resultats satisfactoris i portar-lo a l'altar amb la finalitat d'aproximar el seu cos a un llàpis. Aquest és el nou repte que cal batallar. Hem de treure, aquest personatge de "taronja" (a la foto) a cremar calories i deixar-lo com un John Travolta. Per cert! I el del Barça ... 2/4 del mateix. Tenim màxima de 26ºC i mínima de 16ºC, gens de vent i una constant amenaça de pluja sense fer-se realitat. Jornada ciclista amb la companyia del "mano". Itinerari: Flix-Bovera-Granadella-Bovera-Flix-Riba-roja-Berrús-Flix.  2 Ports pel mig i 82,11 kms en 3h28'41'' a ritme mig de 23,6 km/h amb 124 ppm de mitja i 164 ppm de màxima. Magnífiques condicions metereològiques i bona feina. Muscularment prou bé i en progressió, tot i notar els signes dels kms i les 3 hores i pico. Ah! I tot això sense baixar de la bici per res del món. El "novio"? Un tremendo, s'ha portat com un home i si comença a enganxar-se ens farà la ratlla!!!

5 comentaris:

Txinot ha dit...

Quines enredades que em fots mamón!!! Per cert, on has posat el coll que no surt a la foto?

Albi ha dit...

No tinc home! Que no miraves l'inspector Gadget? Feina rai per arreglar americana i camisa. Sort que tens ... amb 5 o 6 cms al coll... encara et fotria hòsties ara!!!

Anònim ha dit...

POLLO
Sou tremendos, m'agradaria saber qui ha enrredat a qui. Les bikes segur que han tret fum, "pique entre hermanos".
PD:Xinot!!!m'han dit que li has futut un palo a la costa dels bombers aspectacular!!!si segueixes així fotràs l'altar del rebés!

Anònim ha dit...

POLLO
CULLONS VOLIA DIR "ENRRRREDAT"

joan ha dit...

Ara nomes falta pujar una mica esta mitja de km/h de BTT !!!!