dimarts, 7 de setembre del 2010

Nova tronadeta!

Poc a poc anem passant estacions temporals. Enguany la cosa ho fa de forma esglaonada. Com si truques a la porta avisant i sense produir-se canvis radicals. Hem passat un estiu (encara el tenim), amb una abundància de sol important. Potser no hem fet cim en temperatures màximes... però la mitjana ha estat dels 32-34ºC durant més de 30 dies. Les plujes han estat molt pobres. Tant en dies de precipitació, com litres registrats. Avui la màxima de 32ºC i  la mínima de 19ºC. Una tronadeta de 6-7 ltrs/m2 i sol de nou per passar a la fosca nit. Tornem a treure el cap per les piscines. Aquest cop, sense aglomeracions de personal ... durant un bon rato ... tot sol!!! 2.200 mtrs de natació dividits en dos grups. 1.000 mtrs de crol a ritme suau, però continuat i 1.200 mtrs amb aletes, treballant cames amb suavitat buscant la "llargada" de la braçada.Total 50' dins un aigua amb una temperatura força agradable. Bones sensacions i sense queixes articulars ni fatigues. Avui video retro de triatló.

5 comentaris:

joan ha dit...

amb els 62mil metros k portes ja hauries de ser capaç d clavar els llargs d la piscina en un màxim d 20 braçades ( sense artilugios, evidenment) i l'altre dia et vaig contar algunes mes per cada llarg......

p.d. cada dia et veig mes a prop d'un IM

Albi ha dit...

Uns 23-24, tot i que era el dia després del "tute". De totes formes, sense artilugios i a ritme de treball surten 21-22. Però forçant la maquinària! Avui per avui, encara ens queden batalles per anar a 20 i més si volem fer més de 600 mtrs... Bon observador, si senyor!!!

joan ha dit...

homeeeeeeeeeeeeeeeee una cosa es estar de vacances i una altra molt diferent es no estar al tanto de com evolucione la penya !

Anònim ha dit...

Ja veig que la meva preparació a base de fabada i xoriço de Atienza no hem done per estar a l'alçada...
Hauré de cambiar de marca de fabada....
Pitoi

Albi ha dit...

Sisco! Nocilla, aquesta és la solució. Si vols pregunta-li a Trepa!!!