diumenge, 19 de setembre del 2010

Priorato; ens treu de punt!




Aquest matí teniem nova convocatòria a les 9:00h al Pont. La grupetta de ciclistes disposats a donar pedalades per aquells indrets del Priorat i rodalies. Una representació del C.C.Flix i els "sonats" de la colla lúdicoesportiva més fanàtica de l'estat. Feiem goig i tot! Veure aquell paquet ballant a ritme de rotació de cames al damunt les bicis. Sota un sol brillant amb màxima de 28ºC i mínima de 13ºC, sense vent i inmillorables condicions metereològiques per la pràctica del ciclisme. Calia preparar una bona ruta, estar a l'alçada d'aquest gruix d'esportistes que optaven per matinar un Diumenge i fer esport dins un caire força amistós i distés. Itinerari: Flix-La Palma- La Bisbal- Cabacés- Vilella Baixa- Gratallops- El Lloar- El Molar- La Figuera- La Torre- Vinebre- Ascó i Flix. 87,15 kms en 3h39'48'' a ritme mig de 23,8 kms/h amb 133 ppm de mitja i 170 ppm de màxima (uns registres personals). Recorregut de veritable trenca-cames. No existeix el descans per aquestes carreteres trencant el conjunt dels ceps carregats de raïm. Per una banda els cracks fotent-se "palos" a les pujades i afinant l'aspecte físic. Altres; petant xerrada mentres un servidor buscava oxigen sota les ratlles vials de la carretera pujant direcció a la Figuera. Trepa s'afegeix més tard (aquest plegava a les 6:00h i no volia perdre's l'acte). Quin matí! Hem pencat i per a postres ... hem xalat com a nens. Ara ens queda un mal de potes considerable. El cul va fent-se més valent i asimilant aquests mini seients. Però de totes formes... satisfet personalment per aquest moment amb tots aquests "artistes". Gràcies a tots i fins la propera. El reportatge fotogràfic, és del mestre Pantani. Després de sèries amb Pau, reagrupar els necessitats i vetllar per tots nosaltres ... encara té temps de tirar fotos i pedalar al mateix temps. A més: les fotos son de Champions!!!  

3 comentaris:

joan ha dit...

cada vegada m surten millor ests fotos eh !!! per cert, com deu ser k no n'hi ha cap de la pujada a gratallops ??? ;)

Albi ha dit...

La pujada de Gratallops ... Amb la moto no semblava tant dura Pantani! Aquella pujada va saldar-se amb una neteja de les teves vàlvules coronàries i un trencament del quadre de la Canyon de Pau. Aquest jove, està fet un caníbal. La resta d'integrants pujavem com podiem. Esbufecs i més esbufecs trencant el silenci d'aquells 4 kms "tiesos" amb ganes. També et vaig veure per la zona del Lloar apretant. I Per les rampes de la Figuera ... allí vau ser vist i no vist. Bon matinal de ciclisme amb aquest "paquet" inmillorable.

Pau ha dit...

Que cracks! Feie dies que no xalava tant. Que pasa ultimament que hi ha tanta penya? Ja no se el que es això de rodar hores i hores sol com un mussol. La pujada a Gratallops i el repetxo arrivaant a la torre van acavar de passar factura al canyon...