divendres, 6 de maig del 2011

XXII Gala de l'Esport (Lleida)

Fa cosa d'un parell de mesos, el mister, l'Antonio Cánovas va comentar-me que li feia molt de goig que vinguessin a la Gala de l'Esport de Lleida. Aquest event dirigit per poder rendir homenatge a totes les "peces" en relació de nominacions i premis de la passada temporada dins el món de l'esport. L'Antonio és un home senzill, amb vocació pedagònica per això de fer-te córrer i treure suc del treball des de l'òptica de la seva brillant experiència. Enguany el seu atleta pioner professional (Lamdassem), ha protagonitzat una temporada plena d'èxits a nivell nacional i colzejant-se per territori internacional amb els keniates i etíops. Cánovas, també técnic del Club Atletisme d'Ascó, ha estat nominat com a Millor Tècnic juntament amb el Pep Muñoz (futbol) i Emili Alzamora (motociclisme). L'acte celebrat a la Finca Prats de Lleida, en un caliu d'autèntica festa esportiva, no van mirar prim. Personalitats com: Sandro Rossell, Vicente del Bosque, Marc Márquez, Ivan Tibau ... i tota la "politicamen" de les terres de Lleida van trobar-se i compartir sopar. Una taula molt sentida ja que una invitació sincera com la del mister, ens obligava a fer cap i donar-li el nostre agraïment personal. El Robert, Trepa i un servidor no vam desaprofitar l'acte i van donar l'escalfor d'amics al mateix temps que emocionats per la seva proposta. Finalment el premi va ser pel Alzamora, però com diria ell ... hay que estar allí! "Gracias Antonio por ser de los tuyos". No tothom pot tenir un entrenador d'aquest nivell. Avui no ha estat el millor dia per tornar a entrenaments. Una vegada més optem per un Zero i esperem trobar la inercia en breu. Màxima de 25ºC i mínima de 12ºC, la Garbinada va fent de les seves i els núvols van arribant poc a poc. Les fotos de la nit: les personalitats de la Festa, l' Antonio pinxo com un atleta en viu. I un figura malgrat ser del Madrid (encara té algun genteltman), però digne d'admiració com a persona (per cert ... és un tros de paio). Ep! Va dir-me que tranquil que la Champions és nostra.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Vicente Del Bosque...camisa blanca???uhmmm??...vols dir que no estaves a "Las Rozas"???...tu i jo hem de parlar seriosament!!
Pd:Enhorabona al senyor Canovas i al meu bon amic de fatigues INEFERES i FUTBOLERES Pep Muñoz!!

setball ha dit...

Gran festa, que vau xalar entre mitg de tanta figura!!

ñoño ha dit...

qui és aquest de bigot que hi ha al costat de colibrí?....... a n'estes festes i deixen entrar a tothom

Albi ha dit...

Home! Ens vam fotre tipets amb aquells plats que amb prou feines tens opció de saber que t'empasses. També el posat emocionat de l'Antonio davant de tanta figura. Però compartir taula amb el pare i la germana del Kilian Jornet no va tenir preu. Quins cracks! Aquests estan en un altre món. Sembla que la resta no vagi amb ells. La seva naturalitat, correcció, discreció, humanitat, educació i bones paraules. El monte els transmet benignitat!!!