dissabte, 5 de novembre del 2011

Això indica canvi de temps.

Màxima de 15ºC i mínima de 10ºC. Ahir a les 7:30h vam flipar bastant sentint el pronòstic meteorològic del Francesc Mauri per Catalunya Radio. Va deixar anar que podia fer de tot. Pluges febles o fortes, sol entre mig de clarianes, nuvolades sense aigua ... cheicks! que l'home no en tenia ni idea. De bon matí veient aquesta imatge, podem deduir que tenim un canvi de temperatures. Aquest vapor que desprenen les torres de refrigeració de la Central és fruit de l'impacte amb les capes d'aire fred. Jo apostaria que el termòmetre baixarà. Ho farà de forma moderada, però distant de temperatures de 17ºC a les 22:00h.

Aquest matí tenim feina d'esporgar. No podem xafar Valletes per motius del fang i aprofitem per no perdre el fil del món pagés. Una frase mestra: "Qui fa llenya, s'escalfa dues vegades" . Bona frase, Àngel, si senyor! I a la tarda ens toca fer una visita per la Terra Alta. Avui 3a edició de la Milla de Gandesa organitzada en bona part per la "Family Guti's". Possiblement una Milla diferenciada respecte a les altres. Molt més d'anar per casa, sense renunciar un bon nivell organitzador. El públic molt a prop dels atletes deixant anar el recolzament  agraït i necessari. Tothom té premi, tothom és important on la germanor entre tots plegats és la nota de l'activitat. Homenatge sentit i sincer per la grupetta que la Marce ha estat capaç de muntar. Un orgull comprovar com un gran nombre de veteranes (+35 i +45 anys) es posen a donar gambades i donar-ho tot en un esprint final sense rebuig possible. L'escenari; un carrer llarg, molt llarg i de 4 voltes, on el vent pegava i deixava als esportistes i espectadors blaus. Una representació del Club d'Atletisme d'Ascó erem presents. La gran majoria aconseguint un lloc al calaix i mostrant un nivell competitiu. Ferran, "Solo", Mohamed fan podium sencer en categoria absoluta. Enhorabona per l'amic, que amb prou feines està sortint d'unes molèsties de genoll i es fulmina en un plis l'escola marroquina. La Júlia, Carla, Júlia Rius, Laia Soler, Francesc, el nen (Àlex Méndez), Marce, José fent un extraordinari paper, tot i guardar forçes pel Cross de Vila-seca de demà. Per part meva, anunciar que tornavem a le "compe" un cop ens vam llastimar a Mollerussa. Categoria veterans i 2on lloc darrera del Josep Ramón Sanahuja de Tàrrega. Un meritòri 3er lloc pel compi d'entrenaments: Felip i d'aquesta forma completar les places de podium. Registre de 5'56'' en un circuit de 1665 mtrs (Aquest Cristian ens volia fer girar al Pinell) a ritme de 3'35''/km amb unes 184 ppm de màxima. Ens trobem prou pinxos, tot i notar falta de força per empegar-nos a roda del primer. Desitjar sort pels atletes desplaçats a Castelló, Sentmenat i Vila-seca. Esperem bones marques i gaudir novament entre aquestes linees la crònica esperada.

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Felicitats a tots cracks!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la cursa! Tenies raó, vas anar més ràpid que Almacelles.
J.R.Sanahuja.

Anònim ha dit...

Enhorabona Campions!!!! Continueu entrenant amb ganes i segur que tot arribara!!!! Felicitacions als organitzadors, gent aixi construeix el teixit social que fa ric els nostres pobles!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Merci nois. Ara toca entrar de nou a la rutina i mirar d'anar preparant una Sansi.