dilluns, 28 de novembre del 2011

Calia rendir homenatge. Necessitat de trobar-nos per petar xerrada i gaudir sentint com al kilòmetre 32 les coses pintaven malament. El "nen" ens explica com se sent un cop creua Meta per un dels carrers de Barcelona a la seva cursa antològica i més antiga de la Península. Llàstima de l'amic Trepa i Camil. No han pogut ser, però els tornarem a convocar a la propera. Encetavem la setmana amb un sopar d'amics. Es respira caliu atlètic, dosi sanota i disfrutant del moment davant unes patates Pressa. Les 00:15h de la matinada i encara són al kilòmetre 37!

Màxima de 8ºC i mínima de 6ºC. Amb bastant més son de l'habitual arranquem d'un llit advertits a cop de despertador. Tenim boira alta, gens de sol i un plugim d'humitat suau i feble. Ens toca tornar a runejar. Ho fem per l'estadi i com no podia ser d'una altra manera ... amb el nen. 10,15 kms en 55'51'' a ritme de 5'30''/km amb 134 ppm de mitja. Tocava soltar cames i fer-ho de forma suau. Uns estiraments i cloenda de la jornada. També una abraçada per Felip i Joan que ens els vam deixar per les seves respectives curses de cap de setmana. Un a la mitja de Tarragona i l'altre per la Jean Bouin fent un magnífic paper tots dos. 

7 comentaris:

Antonio Cánovas ha dit...

Como muy gran conocedor de los sufrimientos que hay que pasar para terminar una maratón, cuando se corre por encima de los tiempos anteriores, dicen algunas mujeres que correr una maratón equivale a un parto, o sea tener un hijo, por lo tanto, mi felicitación por partida doble, los espartanos de Ascó son maratonianos y " Madres "

Robert ha dit...

tu si que sabes antonio!!
gracias por guiarnos en el camino, tenemos un buen maestro, gran parte del mérito de nuestras marcas es tuyo...

Albi ha dit...

Antonio! Por aquí dice uno que no simplemente se sentia madre. En el km 37 pensava que llevaba gemelos i camino de cesarea. Supongo que puedes imaginarte de quien se trata.

Anònim ha dit...

S'ha d'estar boig per correr 42'195 mts..... No ho entenc...
Pitoi

Robert ha dit...

http://www.tv3.cat/videos/3829970/Record-de-participacio-a-la-Jean-Bouin

aquí podeu veure la cursa del nen al minut 14 i 50 segons, amb entrevista inclòsa!!

Albi ha dit...

Estàs en tot paio! De totes formes una bona pubilla ja m'havia informat de l'enllaç.

Robert ha dit...

bueno home, ja hi contava que tu estaries al cas, ho ficava pel seguidors...
vigila que entre pubilles i balladores encara pendràs mal