dilluns, 14 de novembre del 2011

Màxima de 19ºC i mínima de 12ºC. Un dia gris, amb tonalitats de tardor tot i les altes temperatures que ens acompanyen. El vent s'aixeca, la Garbinada entra en marxa i els arbres deixen anar vestimentes caducades. Tenim veritables catifes amb els colors de rovell que ballen remolinant a ritmes de vent per fulles seques. Encara pot passejar-se amb samarreta durant la tarda ... però ojo! Els constipats els pillem on menys pensem i ara no val a badar. Tenim entrenament de nou i com la gran majoria dels dilluns ho fem amb el "nen". 7,16 kms per terreny de Sebes sota una nit molt i molt fosca. El primer km i turmell a l'aire. Sembla ser que és un mini esquinç però caldrà mimar-lo. Algun dolor per l'exterior del peu però possiblement un ensurt. 38' a ritme de 5'18''/km amb 135 ppm de mitja i amb bastant comoditat a diferència d'ahir. Tot seguit 15' d'exercicis de tècnica de cursa per comptabilitzar 2,30 kms més i fent anar conjunts de músculs oblidats. Estem fanàtics i tanquem la feina amb unes sèries d'abdominals. 
Recordo com si fos ahir, quan en temps del bàsquet i fent de jugador o algo semblant ... era un malalt de les sabatilles de bàsquet. Tenia tot el mercat controlat. Els models, els preus, les novetats, quins jugadors portavem les diferentes marques, quan arribaven a les botigues ... Avui he vist publicada una noticia que comentava les millors 10 sabatilles de bàsquet de tota la història. Una valoració feta per un públic americà amb molts interrogants i discrepàncies... Les Air Jordan XI com a primeres, les Air Jordan I com a segones i les Reebok The Question com a terceres. Aquí la meva llista: Air jordan I, Converse Weapon i Nike Trainer (no eren precissament de bàsquet però les vaig fer anar igualment copiant l'estil McEnroe). Quins anys aquells!!!


Air Jordan I (1985)


Converse Weapon (1986) 
Nike Air Trainer (1987)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones les trainer!! Ja saps que les vaig tenir i estic d'acord (encara que en el meu cas per tennis), tots vam caure en algun moment en la voragine de esportiva de canya alta (t'hen recordes que es deien aixi?) tambe vaig usar les reebok "the pump", les primeres amb sistema d'ajustament pneumatic!!! A veure si ens veiem un dia!!
Pitoi

Xavi ha dit...

jajajaj, que bo, quins records, jo encara que fos un negat per la pilota vaig tenir unes Reebok the pump i unes Adidas Mutombo.... Amb Michael Jordan tots duiem moda "nba"... jeje

Albi ha dit...

Si ho se? Jo diria que tenia controlat la gran majoria dels models que portava la gent del poble. Era un malalt de les sabatilles. Encara ho soc ara ... No podries creure't els parells que tinc, solament, per còrrer. Les Nike Trainer 1 van ser les meves preferides. Me les van comprar a Andorra l'any 1988 i van costar-me 23000 peles! Respecte les Pump de Reebok, Dee Brown va oferir tot un recital al concurs de mates de l'NBA lluint aquest model històric i revolucionari.
Xavi! Això no ho podia haver encertat mai de tu. Però tens raó tots passavem per aquestes tendències All Star. ja ja ja.

Robert ha dit...

a mi m'agradaven més les adidas forum i les converse maverik, però mai les vai tindre...

Albi ha dit...

Tu vas tenir unes Adidas Europa (aquest nom el van posar a Espanya), ja que a la resta d'Europa tenia un altre nom. Sí sí, blanques amb les ratlles blaves i una roja. Les Converse Maverick les tenia o millor dit les vaig veure en directe per primera vegada a Toni. El mestre i actual coordinador d'esport del poble. I les Forum les tenia "Pepot". Tot això en temps de la Social i entrenaments als coles.

Robert ha dit...

jojjjooj canimal, es veritat!!!
quina memoria... però escolta, d'això ja fa casi 30 anys!!!!