diumenge, 27 de novembre del 2011

El "NEN" (l'Àlex Méndez) 2on a la Jean Bouin!


Avui és un dia gris. Amb aquella boira fidel dels dies clàssics d'hivern sota un "auliver" per collir el seu fruit. Però no per ser gris, vol dir que no hi ha llum. Ens has posat l'espurna de color en forma de satisfacció i reconeixement. Sí sí Àlex, tu volies guanyar, ho sé, ho vec, ho noto. Però enhorabona per la cursa i per fer-me sentir orgullós de ser el teu amic.
També els Espartans ens han comunicat les seves marques per la Marató de València. Paper excel.lent dels flixancos. Trepa; ha baixat de les 3h per segons. Robert a punt de fer-ho malgrat una contractura, Camil; com sempre amb: 3h 8' (aprox) i mostrant que la irregularitat forma part del seu tarannà. I Ferran; el temps que portava programat a voltants de 3h15'; i dit i fet. Sou uns cracks!
Màxima de 8ºC i mínima de 4ºC. Aquest col.lectiu de màquines no han passat massa fred precisament. Fer gambades a ritmes de locos no són massa compatibles per tremolors. Molt diferent ha estat per la garriga amb aquelles mans gelades fent anar raspell per pentinar rames a tot drap. Un silenci matinal trencat per la melodia del mòbil que sonava una i altra vegada conexió Barcelona-València-Montredons. El Mister estava emocionat, la veu trencada de l'emoció veient el seu deixeble   com creuava Meta en segona posició, ho deia tot. No li falta argument per sentir-se cofoi, jo també respirava atmosfera de satisfacció. El nen s'excusava dient-me que ho havia donat tot. Com a aquell marrec mig acollonit davant algú que no podia fallar-li. Que dius Àlex? Enhorabona i a continuar pencat. Més tard, i aprop de sentar-nos a taula ... els maratonians donavem senyals de vida. Tots contens i satisfets pel seu paper per València. Quines besties! Estic emocionat, no massa motivat per trotar, però provarem amb una raqueta i fer anar el cos una estona. Uf! tenim el braç en format d'esporgar i difícilment trobem semblances entre una raqueta i un xurrac. Resultats de la Jean Bouin: categoria cadet masculí: Moed Mbarki amb 10'15'' (1), Àlex Méndez amb 10'31'' (2) i Solomon Dodero amb 10'34'' (3) els 3300 mtrs. També el flixanco Andreu Mur ha pres part de la cursa i sorprenent a tothom amb un bon registre final, malgrat no ser la seva distància. La Laia Solé la 27a de les 136 participants amb 5'44'' els1350 mtrs de la categoria Infantil. Júlia Roca la 7a en categoria Juvenils amb 12'52'' per completar els 3200 mtrs. La nostra Ingrid també oferint classe i obtenim nova victòria de la Ronda. I els incombustibles Joan Ramon i Joan posant segell veterà.   Enhorabona a tots i fins l'any vinent!
Benissanet té una pubilla campiona
Gran Júlia

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Albi estem envoltats de makines!!!!! felicitats a tots cracks!!!

Anònim ha dit...

eikkk merci senyor albiiii!! :D!

Anònim ha dit...

Enhorabona!!! Quin grapat de riberenyos i riberenyes amb tanta classe que enlluernen als barcelonins!!!
Pitoi