divendres, 18 de novembre del 2011

Màxima de 17ºC i mínima de 7ºC. Una boira espectacular ens donava el bon dia a primeres hores. Aquest cop era espesa, deixant anar aquell festival de humitat que podia veure's al contrallum. De vegades semblava que aixeca el vol, però definitivament no ha estat del tot un dia ras. Nuvolades diverses amb una mica de Garbinada. Poc sol, per no dir gens i  una mica més de frescor de l'habitual. No volem perdre detall per completar una setmana laboral sencera entrenant. Feia molt de temps que no ho feiem i ens decidim a complir. Directes cap a Ascó i a la feina. Un run en progressió per l'exterior del tartà. Aquest cop el: Felip, Joan i Xavi han estat els compis de fatigues. 8,71 kms totals per terreny tou i perfecte per portar un ritme mig de 4'37''/km amb 155 ppm de mitja. Hem arrencat a ritmes de 5'24''/km i posant marxes triatlètiques (ho deia pel crack del Xavi, que ens portava collats amb ganes) per acabar per davall de 4'/km. Un retorn a la calma de 5' a ritme d'anar a buscar el pa o xafar ous (així ho diu Trepa) i 6 llargs en progressió per una gespa molt i molt suau d'impacte. Ens anem posant a la fila, no sense esforç i esbufecs. La grupetta està potenta i això es nota. Ens falta el fuel per mantenir ritmes ràpids ... però els anem agafant. He trobat a faltar al Robert. No està passant per un moment dolç. Aquesta maleïda "iaga" que arrossega a la mateixa planta del peu ...el manté en estat d'alerta. Un entrebanc previ per la preparació de la Marató  de València. Però ... tranquils que amb el disc dur d'última tecnologia que porta instal.lat al seu cervell ...   posarà ordre a la cursa. Millora't mestre!!! El sensei està content. Aquest cap de setmana marxa a Sòria per comprovar de primera mà com estant els seus nens al Cross sorià. Aquí tenim la noticia que ha publicat el diari El Segre referent a les nominacions de la temporada:

Lamdassem i Merzougui, nominats com a millors atletes espanyols


| lleida
Els atletes lleidatans Ayad Lamdassem i Abdelaziz Merzougui figuren entre els nominats, en les seues respectives categories, a millor atleta espanyol de l'any de cara a la Gala de l'Atletisme Nacional, que se celebrarà el pròxim gener.
El Míster al costat dels seus galgos "pro"
Lamdassem, vigent campió d'Espanya de cros, està nominat com a millor atleta absolut, juntament amb el velocista Ángel David Rodríguez; els migfondistes Jesús España, Manuel Olmedo i Diego Ruiz; i el llançador Mario Pestano.
Per la seua part, Merzougui està nominat al millor atleta sub-23 i competirà pel guardó amb Kevin López, David Bustos, Sebastián Martos, Miguel Ángel Sancho i Javier Cienfuegos.
També s'elegeixen el millor entrenador, el tècnic revelació, el millor club i l'atleta veterà més destacat, tant en categoria masculina com femenina.
L'elecció es fa per votació popular al web de la Federació Espanyola i el termini per votar-hi finalitza el 15 de desembre