divendres, 4 de novembre del 2011

Màxima de 17ºC i mínima d'11ºC. Dia de pluja, poc vent i sense veure el sol. 12 ltrs/m2 que s'afegeixen al comput total dels darrers 12 dies per comptabilitzar un total de 45 ltrs/m2 (dels 12 dies ha plogut en 8 ocasions). Plou sobre mullat i l'aspecte de l'entorn ja ha fet un canvi. Enrere han quedat les polsegueres, l'ambient grisos de l'atmosfera i el color de socarrima de la flora del terme. Uns dies de força feina on els canvis climàtics passem factura per gairebé tothom. Un parell de dies de descans del tema run ens aniran bé per respirar i no carregar maquinària més del normal.  Ens notavem un pel atrotinats, una simptomatologia molt característica d'aquest temps inestable. No deixem de banda fer la visita als atletes. Perfilant la posta apunt, on el cap de setmana tenen ball a la plaça. Sort per tots vosaltres cracks!!! Avui un video tendre regat amb la veu del Michael. Heal the world, una cançó de la col.lecció Dangerous llançada al 1991. Sense cap mena de dubte una de les peces amb més èxit del cantant de Gary (Indiana).

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Bonica canço Albi! m'encanta!!

Anònim ha dit...

Aquests del 71 sou uns màquines! Per cert Albi. Podries fer un programa per la Radio com Àlex. Això de la bona música i un personatge com tu, és sinònim de màxima audiència.
Una quinta eixerida.

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb l'eixerida. A més; ara podem sentir la Radio de molt lluny. Ja entenc els teus dots balladors. Va Albi si us plau: un programa ja!
L'amiga de l'eixerida

Albi ha dit...

Xavi! Ja veus aquestes eixerides vergonyoses s'han posat tendres, ja ja ja. No val, no dir el nom. Aquí ho es diu qui és o no hi ha radio.

Robert ha dit...

ves preparant la radio que la gestapo ja les ha identificat