diumenge, 23 de novembre del 2008

Els quarteraires, a la feina!


Deu ni do el temps d'aquest cap de setmana. Bon sol i temperatura agradable. El vent amb poca intensitat i les boires; ni rastre. Al matí cap a "l' auliva", borrasses, "churrac", rasclets ... tot a punt per la collita del fruit més emblemàtic de les nostres contrades. A la tarda festa, tennis de Copa Davis per la Tv i exercicis de gomes, més sèries d'abdominals. Un rodatge suau, sense crono ni polsòmetre i fins demà.

Els compis que prenien part a la duatló de Monzón han assolit bons resultats. Trepa ha fet el 10è de la general i Enric Pros (encara desconeixem la classificació final oficial), segons Trepa; el 17è aprox. A primer cop d'ull, semblen bones posicions. Enhrabona a tots dos. El Xavi Benet, finalment no ha pogut pendre part per altres compromisos i segur que havés fet un gran paper. A més; aquest Diumenge han fet la Milla Urbana de Tortosa i els atletes de l'A.T.E. han arrasat. El Cristian (el compi de fatiges runners d'Ascó), ha fet 3er en la general senior i el Joan Roca (un integrant més dels fanàtics runners de la zona) 2on en veterans. Molt bé cracks!

Per un altre cantó, aquesta setmana que encetem demà, s'inicia el compte enrera per la Mitja Marató de Tarragona i la Marató de Donosti. Totes dues es fan el proper Diumenge, juntament amb la Jean Bouin. On un bon grapat de coneguts es desplegarán per totes elles amb la il.lusió runner a flor de pell.

La foto d'avui està relacionada amb l'entorn rústic-pagès, el Mas d'Isidro. Sen's dubte una obra d'art made in Albiac's. O no?