dimarts, 4 de novembre del 2008

Quines temptacions...


Ens aixequem amb la boira típica denominació d'origen. A mida que va passant el dia, aquesta, s'aixeca i deixa pas a un esplèndid sol. Charly ha necessitat les ulleres i tot. Quines ganes per posar-me les bambes i sortir a trotar! Però, cal seguir les instruccions de l'amic i metge Buera i romandre quiet com un estaquirot. Demà retornarem a la rutina, després de soportar 12 dies, aturat, desviant l'atenció per qualssevol cabòria més entretinguda. Sembla un gra massa tot el que anem dient ... però un ésser hiperactiu, inquiet, neguitós, animalet o bestiola amb "cul de mal asiento" aquestes paraules poden arribar a ser molt i molt curtes. Nit de Champions, Barça-Basilea a l'Escala (o la radio, si et fot pal desplaçar-te), Liverpool- Atletic a A3. Que fem? Esperem narrar, per fí, una crònica amb pinzellades esportives propiament parlant (demà sortirem de dubtes). I com diuem els aspirants a la Casablanca: Salut i que Déu us beneeixi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això ja ho tens superat! ;)

Anònim ha dit...

et necessito al 100 % guapeton,que ja fa massa temps que no correm juntets al capvespre...

bessets

Anònim ha dit...

Laia! Que diu Jam? I la tata? Segur que està "asvanida" de la vida. Avui he tornat a fer esport. Home! Estic malament, però encara podem correr.SUPERAT ... ho desitjo Laia, ho desitjo.
Vanexxapuntog! Ara ho tens magre ... no estic ni de bon tros al 100 %, eih! no em digos aquestes coses, que ho començo a perdre tot de vista , ja ja ja.